αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΆνοιξε το πρώτο Grand Μασούτης στην Αθήνα- Ένας τυχερός κάθε ώρα κερδίζει όλα τα ψώνια που έχει στο καρότσι του

Άνοιξε το πρώτο Grand Μασούτης στην Αθήνα- Ένας τυχερός κάθε ώρα κερδίζει όλα τα ψώνια που έχει στο καρότσι του

«Πρεμιέρα» κάνει σήμερα 8/12 το πρώτο κατάστημα Grand Μασούτης στην Αθήνα.Και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το διάστημα ισχύει προσφορά -10% σε όλες τις αγορές – από 8 μέχρι 17 Δεκεμβρίου. Επιπλέον, από 8 έως 24 Δεκεμβρίου, κάθε ώρα ένας τυχερός με το «τυχερό καρότσι», θα κερδίζει όλα τα ψώνια που έχει στο καρότσι του.

Παράλληλα, επιλεγμένα προϊόντα που υπάρχουν στο φυλλάδιο εγκαινίων προσφέρονται έως και 50% πιο φθηνά με τη mascard ενώ με κάθε νέα έκδοση κάρτας πιστότητας Μασούτης (mascard) ο καταναλωτής κερδίζει άμεσα 200 πόντους που ισοδυναμούν με 6 ευρώ για τις αγορές του.

Το νέο Grand Masoutis διαθέτει 8 ταμεία και 200 θέσεις πάρκινγκ, ενώ απασχολεί 83 άτομα προσωπικό. Αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα, στα οποία οι καταναλωτές θα βρουν τμήμα με ολόφρεσκα προϊόντα μαναβικής, τμήμα κρεοπωλείου με ποικιλία κρεατικών και κρεατοσκευασμάτων, τμήμα κοπής αλλαντικών και τυροκομικών με γεύσεις delicatessen και πολλές προτάσεις, ιχθυοπωλείο με ολόφρεσκα ψάρια κάθε ημέρα, ζαχαροπλαστείο και τμήμα έτοιμου φαγητού και sushi, με επιλεγμένο μενού. Επιπλέον, το κατάστημα διαθέτει κάβα, ενώ λειτουργούν τμήμα παντοπωλείου, απορρυπαντικών, χαρτικών, εποχιακών ειδών, παιχνιδιών, ειδών οικιακής χρήσης, ειδών ταξιδιού και ανθοπωλείο.

Στο ίδιο κτίριο θα βρείτε και κατάστημα Max Stores, της γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών, σχολικών και παιδικών ειδών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 6 =