αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο απλό κόλπο για να μην μπορεί κάποιος να μπει στον λογαριασμό σου στο Facebook, ακόμα κι αν ξέρει τον κωδικό σου

Το απλό κόλπο για να μην μπορεί κάποιος να μπει στον λογαριασμό σου στο Facebook, ακόμα κι αν ξέρει τον κωδικό σου

Ένα από τα πιο συνηθισμένα πράγματα που απασχολεί έναν χρήστη των κοινωνικών δικτύων είναι η ασφάλεια του λογαριασμού του και η περίπτωση κάποιος να τον παραβιάσει.

Μερικά έξυπνα κόλπα και κανόνες ασφαλείας μπορούν να σε βοηθήσουν να διατηρήσεις ασφαλή τον λογαριασμό σου. Για παράδειγμα υπάρχει ένας τρόπος να αποκλείσεις κάποιον να μπει στο προφίλ σου στο Facebook ακόμη κι αν έχει τον κωδικό σου. Κι αυτό λέγεται Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, όπως σημειώνει το News.gr.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν κάποιος έχει τον κωδικό σου και πάει να μπει από μια συσκευή που δεν έχεις ξαναμπεί τότε θα του ζητηθεί ένα επιπλέον στοιχείο. Έχεις ανάμεσα σε διάφορους τρόπους να επιλέξεις αλλά εμείς σου προτείνουμε το SMS στο κινητό σου. Χωρίς αυτόν τον επιπλέον κωδικό που έρχεται στο κινητό δε θα μπορεί να συνδεθεί. Και επιπλέον εσύ θα ξέρεις ότι κάποιος προσπάθησε να μπει στο λογαριασμό σου.

Για να βρεις αυτή την επιλογή ασφαλείας, πας στις Ρυθμίσεις και Απόρρητο και μετά Έλεγχος Ταυτότητας δύο παραγόντων και επιλέγεις αυτό που προτιμάς!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − seventeen =