αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέο κατάστημα McDonald’s άνοιξε σήμερα στην Αθήνα

Νέο κατάστημα McDonald’s άνοιξε σήμερα στην Αθήνα

Το επενδυτικό της πρόγραμμα σε όλη τη χώρα συνεχίζει η Premier Capital Ελλάς, διαχειρίστρια των εστιατορίων McDonald’s στην Ελλάδα, με την προσθήκη ενός νέου εστιατορίου McDonald’s, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Το εστιατόριο άνοιξε την 1η Μαρτίου 2023 στην οδό Διον. Αρεοπαγίτου 5 και Μακρή 1, με μια επένδυση που ξεπέρασε το €1 εκατομμύριο. Πρόκειται για το 29ο εστιατόριο McDonald’s που λειτουργεί η Premier Capital Ελλάς. Το εστιατόριο απασχολεί 60 εργαζόμενους.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, το McDonald’s Αρεοπαγίτου ενσωματώνει όλες τις πρόσφατες ψηφιακές καινοτομίες που ενισχύουν την εμπειρία του πελάτη. Λειτουργούν πέντε διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks): ψηφιακές οθόνες που χειρίζεται προσωπικά ο επισκέπτης και μπορεί να επιλέγει το μενού του με μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο στην παραγγελία του. Το εστιατόριο διαθέτει επίσης υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service) και υπηρεσία McDelivery.

Επιπλέον, στο εστιατόριο McDonald’s Αρεοπαγίτου θα είναι διαθέσιμη η νέα υπηρεσία παραγγελίας και πληρωμής από το κινητό (Mobile Order & Pay). Οι επισκέπτες μπορούν να παραγγέλνουν και να πληρώνουν εύκολα και γρήγορα από το κινητό τους μέσω της εφαρμογής McDonald’s app και να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους McDonald’s, αφού παραλάβουν την παραγγελία τους από το ταμείο (για dine-in και take away) ή με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service).

Το εστιατόριο ακολουθεί μια μοντέρνα, μινιμαλιστική προσέγγιση στη διακόσμηση, που δημιουργεί ένα ήρεμο και ευχάριστο περιβάλλον. Τα έπιπλα, τα χρώματα και τα φινιρίσματα είναι ουδέτερα και λιτά. Ένας χαλαρός και φιλόξενος χώρος, με άνετα καθίσματα, κατάλληλος για κάθε ώρα, για κάθε γεύμα και για όλες τις ηλικίες. Το McDonald’s Αρεοπαγίτου είναι το πρώτο εστιατόριο στην Ελλάδα που εφάρμοσε το decor “Ray”.

Με βάση τη στρατηγική του brand για την αειφορία, το εστιατόριο McDonald’s Αρεοπαγίτου υλοποίει το πρόγραμμα Just Go Zero σε συνεργασία με την εταιρία Polygreen. Το εστιατόριο θα εφαρμόζει πολιτικές ανακύκλωσης και κομποστοποίησης, όπου περιλαμβάνονται διαδικασίες συλλογής χαρτιού, πλαστικού, συσκευασιών και οργανικών αποβλήτων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × five =