αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘέλεις να γίνεις καλύτερος στην επικοινωνία; Τσέκαρε αυτά τα 23 δωρεάν online μαθήματα

Θέλεις να γίνεις καλύτερος στην επικοινωνία; Τσέκαρε αυτά τα 23 δωρεάν online μαθήματα

Ο Warren Buffett το έχει πει. Όταν ο διάσημος επενδυτής ρωτήθηκε στο παρελθόν για το ποια θα ήταν η μία συμβουλή που θα έδινε στους νέους 21-22 ετών, εκείνος απάντησε πολύ συγκεκριμένα.

«Επενδύστε στον εαυτό σας. Ένας εύκολος τρόπος για να γίνετε 50% πιο πλούσιοι από ότι είστε τώρα, είναι να ‘ακονίσετε’ τις επικοινωνιακές δεξιότητές σας», λέει ο Buffett.

Και εξηγεί ότι αναφέρεται τόσο στον γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο. Αν δεν μπορείς να επικοινωνήσεις σωστά, δεν έχουν κανένα νόημα οι προσπάθειες σου. Ακόμα κι αν είσαι το δυνατότερο μυαλό. Το κομβικό εδώ είναι να μεταδόσεις αυτά που θέλεις στους άλλους.

Και δεν έχει άδικο. Ακόμα κι αν φτιάξεις το καλύτερο project στον κόσμο, αν δεν καταφέρεις να πείσεις τους ανθρώπους για την χρησιμότητα του, και να επικοινωνήσεις σωστά όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου, δεν έχει κανένα νόημα. Και εδώ υπάρχει ίσως ακόμα ένα tip: Μίλα όσο πιο απλά γίνεται. Έτσι θα καταφέρεις να «ακουμπήσεις» ακόμα περισσότερους ανθρώπους.

Η παρακάτω λίστα μπορεί να σε βοηθήσει. Σε αυτή θα δεις 23 δωρεάν online μαθήματα (βίντεο και ηχητικά) που θα σε βοηθήσουν να βελτιωθείς στο κομμάτι της επικοινωνίας. Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για μαθήματα που είναι στα Αγγλικά- αρκετά από αυτά μάλιστα έχουν δημιουργηθεί από κορυφαία πανεπιστήμια. Μήπως να τα τσεκάρεις;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 4 =