αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Social Hackers Academy ξεκίνησε την 2η crowdfunding καμπάνια της. Μπορείς να βοηθήσεις;

Η Social Hackers Academy ξεκίνησε την 2η crowdfunding καμπάνια της. Μπορείς να βοηθήσεις;

Το πρώτο coding school στην Ελλάδα που βοηθά την κοινωνική ένταξη των ανέργων, προσφύγων και ευάλωτων ομάδων, προσφέροντας άμεση πρόσβαση στην αγορά εργασίας.

Τι είναι η Social Hackers Academy;

H Social Hackers Academy είναι μια Μη Κερδοσκοπική Εταιρία βασισμένη στην Αθήνα και δημιουργήθηκε από τρεις συνιδρυτές (Δαμιανός Βαβανός, Chris Owen, Michael Thomas) που, γνωρίζοντας την ανάγκη της παγκόσμιας αγοράς εργασίας για καλούς προγραμματιστές, σκέφτηκαν ότι μια βιώσιμη λύση για την κρίση είναι η ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στην κοινωνία μέσα από την εκπαίδευσή τους στον προγραμματισμό.

Τον τελευταίο χρόνο έχει καταφέρει:

– 44 συμμετέχοντες

– 393 Εκπαιδευτικές ώρες

– 1100 ώρες εργαστηρίων και προσωπικών μαθημάτων

– Πάνω από 110 ώρες σε σεμινάρια soft skills development, CV building, LinkedIn coaching και business coaching

«Το σημαντικότερο όμως για εμάς είναι πως η πρώτη μας τάξη αποφοίτησε και οι 7 απόφοιτοι αυτής έχουν ήδη βρει εργασία ή είναι σε διαδικασία συνεντεύξεων. Περιμένουμε 100% απορρόφηση μέχρι μέσα Οκτώβρη. Επίσης να αναφέρω πως σε 1.5 μήνα αποφοιτεί η επόμενη τάξη (8 απόφοιτοι) όπου περιμένουμε πάλι να έχουμε 100% απορρόφηση», τονίζει η ΜΚΟ.

Τα έσοδα της ΜΚΟ ως τώρα έρχονται από εταιρείες και Έλληνες επιχειρηματίες του κλάδου της τεχνολογίας και στις 26 Σεπτέμβρη ξεκίνησε η 2η crowdfunding καμπάνια της. Μπορείτε να στηρίξετε την καμπάνια εδώ.

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve + 4 =