αρχικηVIRALΗ χώρα που καταγράφει αύξηση 220% στις ιντερνετικές αναζητήσεις για διακοπές στην Ελλάδα

Η χώρα που καταγράφει αύξηση 220% στις ιντερνετικές αναζητήσεις για διακοπές στην Ελλάδα

Με ιδιαίτερη προσμονή φαίνεται πως περιμένουν οι Βρετανοί το άνοιγμα των συνόρων, έτσι ώστε να ταξιδέψουν για διακοπές. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, μέσα στο Σαββατοκύριακο τα μεγαλύτερα τουριστικά σάιτ είδαν τις αναζητήσεις να σημειώνουν αύξηση 350% ενώ οι κρατήσεις ήταν 80% πάνω από την περασμένη εβδομάδα.

Το ενδιαφέρον των Βρετανών ήταν τόσο μεγάλο που η ιστοσελίδα του Eurostar, ενός από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία, έπεσε και σταμάτησε να δέχεται κρατήσεις. 

Το σάιτ του Travel Supermarket επίσης σημείωσε μεγάλη αύξηση στη σύγκριση τιμών για διακοπές σε Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα σε σχέση με το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Στο ίδιο σάιτ οι αναζητήσεις για την Κροατία αυξήθηκαν κατά 350% και για την Ελλάδα 220%. Ως οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στην Ελλάδα αναδείχθηκαν η Κρήτη, η Κέρκυρα, η Ρόδος και η Σαντορίνη.

Εκπρόσωπος της Hays Travel, της εταιρείας που εξαγόρασε την Thomas Cook, δήλωσε ότι δεν “προλαβαίνουν να απαντούν στα τηλέφωνα” ενώ η EasyJet ανακοίνωσε ότι παρακολουθεί την ζήτηση και ανάλογα θα αυξήσει τις πτήσεις.

Σε ότι αφορά την Ελλάδα πάντως θα πρέπει να κάνουν… λίγη ακόμα υπομονή. Αφού όπως έγινε γνωστό σήμερα το μεσημέρι, η χώρα μας θα κρατήσει κλειστά τα σύνορα της για Βρετανούς και Σουηδούς τουρίστες ως τις 15 Ιουλίου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 11 =