αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ τελική έκδοση του Opera 50 είναι διαθέσιμη δωρεάν. Και εμποδίζει τους χάκερ να κάνουν… εξόρυξη Bitcoin στο PC σου

Η τελική έκδοση του Opera 50 είναι διαθέσιμη δωρεάν. Και εμποδίζει τους χάκερ να κάνουν… εξόρυξη Bitcoin στο PC σου

Όπως αναμενόταν, η Opera κυκλοφόρησε την τελική έκδοση του web browser Opera 50, η οποία φέρνει πληθώρα νέων λειτουργιών και βελτιώσεων, με πιο διαφημισμένη όλων την NoCoin που μπλοκάρει οποιαδήποτε απόπειρα εκμετάλλευσης της CPU του χρήστη για εξόρυξη κρυπτονομισμάτων (π.χ. BitCoin) εν αγνοία του.

Όπως διαβάζουμε στο Techgear.gr, για να την θέσετε σε λειτουργία, αρκεί να ενεργοποιήσετε τον ενσωματωμένο ad blocker του Opera browser από το μενού των ρυθμίσεων. Εναλλακτικά, αν θέλετε να εξακολουθήσετε να βλέπετε διαφημίσεις, μπορείτε να ενεργοποιήσετε μόνο το NoCoin αφαιρώντας το tick από την επιλογή EasyList.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες προσθήκες, ο Opera 50 φέρνει βελτιώσεις στην υποστήριξη περιεχομένου VR, υποστηρίζει πλέον και το Oculus Rift, υποστήριξη Chromecast, βελτιωμένους μετατροπείς μονάδων και ισοτιμία με κρυπτονομίσματα, δυνατότητα αποθήκευσης ιστοσελίδων ως αρχεία PDF, ομαλότερη αναπαραγωγή video στο macOS και νέα ενσωματωμένη υπηρεσία VPN.

Μπορείτε να κατεβάσετε τον Opera 50 εντελώς δωρεάν από εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − 11 =