αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ πρώτη web camera στον κόσμο, με «φωτεινό δαχτυλίδι». Είναι ιδανική για streamers

Η πρώτη web camera στον κόσμο, με «φωτεινό δαχτυλίδι». Είναι ιδανική για streamers

Ενόψει της Twitchcon 2017, η Razer έκανε μερικές σημαντικές ανακοινώσεις και εκτός του Electra V2, ανακοίνωσε τη νέα σειρά προϊόντων “Streamer Certified”. Ξεκινώντας με την πρωτοποριακή Razer Kiyo, μια webcam που είναι η πρώτη στον κόσμο εξοπλισμένη με ενσωματωμένο φως τύπου δαχτυλίδι γύρω στο φακό με 12 προσαρμοζόμενα επίπεδα φωτισμού, όπως σημειώνει το Unboxholics.com.

Κάνοντας την έτσι την απόλυτη webcam καθώς θα φωτίζει τα streams σας σε οποιοδήποτε περιβάλλον και αν είστε, ενώ δίνει δυνατότητα stream στα 720p/60fps και 1080p/30fps. Μάλιστα, φέρει και out-of-the-box συμβατότητα με τα XSplit και OBS.

Το combo της σειράς Streamer Certified συμπληρώνει το νέο επαγγελματικό μικρόφωνο της εταιρίας, το Razer Seiren X. Ο διάδοχος του πασίγνωστου Seiren -που μας συντροφεύει σε κάθε livestream- είναι πιο μικρός και συμμαζεμένος σε μέγεθος και προσφέρει καθαρότερο ήχο καθώς καταγράφει τον ήχο σε πιο σφιχτές γωνίες (supercardioid), μειώνοντας το background noise. Αντέχει επίσης τους κραδασμούς, τα χτυπήματα και τα πεσίματα και είναι εξοπλισμένο με 25mm condenser κάψουλα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 5 =