αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Λιθουανία σου δίνει 1 δωρεάν διανυκτέρευση στις τρεις. Μια πρωτότυπη κίνηση για να προσελκύσει τουρίστες

Η Λιθουανία σου δίνει 1 δωρεάν διανυκτέρευση στις τρεις. Μια πρωτότυπη κίνηση για να προσελκύσει τουρίστες

Η κυβέρνηση της Λιθουανίας ανακοίνωσε ένα πρωτότυπο μέτρο με στόχο την προσέλκυση τουριστών, προσφέροντας μία δωρεάν διανυκτέρευση στις τρεις.

Η καμπάνια, η οποία λανσάρεται από το υπουργείο Οικονομίας και Καινοτομίας σε συνεργασία με την Lithuania Travel, σηματοδοτεί την ενεργή συνεργασία των επιχειρήσεων της Λιθουανίας με την κυβέρνηση προκειμένου να δοθεί ώθηση στην τουριστική βιομηχανία κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά και να προσφερθεί επιπλέον χρόνο για τους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν τη χώρα.

Η λιθουανική κυβέρνηση θα αποζημιώσει τα ξενοδοχεία για τα έξοδα διαμονής κάθε τρίτης διανυκτέρευσης που περνούν οι τουρίστες.

Οπως δήλωσε η υπουργός Οικονομίας, Aušrinė Armonaitė, η Λιθουανία, όντας γεωγραφικά στην καρδιά της Ευρώπης, είναι πλούσια σε παρθένα φύση, στην κουζίνα της και στην ατελείωτη πολιτιστική ζωή της.

Άνθρωποι της αγοράς εκτιμούν ότι το παραπάνω οικονομικό κίνητρο θα τραβήξει την προσοχή του ταξιδιωτικού κοινού που λαμβάνει υπόψη του όλες τις οικονομικές παραμέτρους όταν σχεδιάζει ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × two =