αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ ΘΕΣγάλα αναπτύσσεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέσω franchise- Πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα κατάστημα

Η ΘΕΣγάλα αναπτύσσεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέσω franchise- Πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα κατάστημα

Έχοντας αναγνωριστεί ως πρότυπος Συνεταιρισμός στην Ελλάδα, για την καινοτομία του στη μέθοδο διάθεσης γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, ο ΘΕΣγάλα βρίσκεται πλέον στη φάση υλοποίησης του νέου επιχειρηματικού του πλάνου, για την προώθηση του εμπορικού σήματος ‘ΘΕΣγάλα’ μέσω συνεργασιών με τη μέθοδο franchise.

Η δεύτερη φάση ανάπτυξης του ΘΕΣγάλα αφορά, τόσο στην περαιτέρω επέκταση του δικτύου του στην Αθήνα με 30 νέα καταστήματα, όσο και στην προοδευτική εξέλιξη των υφιστάμενων καταστημάτων αυτόματων πωλητών σε συνεταιριστικά καταστήματα- παντοπωλεία, μέσα από τα οποία μπορεί κανείς να προμηθευτεί συνεταιριστικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών.

Η εύρεση συνεργατών μέσω της μεθόδου franchise ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες στη Θεσσαλονίκη, ενώ συνεχίζεται στην Αθήνα, παράλληλα με τη μετατροπή των καταστημάτων Αυτόματων Πωλητών σε Συνεταιριστικές Γωνιές ελληνικών προϊόντων «ΘΕΣγάλα συν». Μέχρι σήμερα έχουν παραχωρηθεί σε συνεργάτες/franchisee 15 καταστήματα στις δύο πόλεις και άλλα 7 ετοιμάζονται κατασκευαστικά για άμεση παραχώρηση.

Όπως διαβάζουμε στην Καθημερινή, οι αιτήσεις ενδιαφερομένων για να επενδύσουν σε ένα κατάστημα ΘΕΣγάλα έχουν ξεπεράσει τις 600 για τις δύο πόλεις, τόσο για τα υπάρχοντα καταστήματα όσο και για περιοχές της Αττικής που δεν έχουν σήμερα κατάστημα ΘΕΣγάλα.

Μέση τιμή πώλησης για τη Θεσσαλονίκη, στην οποία έχουν μείνει διαθέσιμα λίγα ακόμη καταστήματα, είναι στις 95.000 ευρώ ενώ για την Αθήνα κυμαίνεται περίπου στις 120.000 ευρώ. Η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με τις πωλήσεις του καταστήματος, το σημείο εγκατάστασης και το μέγεθος του καταστήματος.

Ταυτόχρονα με τη μετατροπή των καταστημάτων της Αθήνας σε Συνεταιριστικές γωνιές, τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσει και η υπηρεσία διανομής κατ οίκον “Το θες σπίτι σου” όπου όλα τα προϊόντα των Συνεταιριστικών Γωνιών με ένα τηλέφωνο στο 18140 ή στο σταθερό 211 18 20 856 ή με ένα κλικ στο νέο ΘΕΣγάλα eshop παραδίδονται αυθημερόν. Με την απόκτηση του καταστήματος μέσω franchise, οι νέοι συνεργάτες αποκτούν και το αποκλειστικό δικαίωμα διανομής (μέσω της υπηρεσίας ‘Το θες σπίτι σου’) για την περιοχή που βρίσκεται το κατάστημα.

Η υπηρεσία διανομής κατ’ οίκον λειτουργεί ήδη αρκετούς μήνες σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη με πολύ μεγάλη επιτυχία καθώς καθημερινά αρκετοί καταναλωτές αξιοποιούν την υπηρεσία για να έχουν αυθημερόν στο σπίτι τους προϊόντα πρώτης ανάγκης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × four =