αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ ανακοίνωση του Facebook: Δεν έχουμε ενδείξεις ότι επηρεάστηκαν δεδομένα χρηστών στη διάρκεια του μεγάλου black-out

Η ανακοίνωση του Facebook: Δεν έχουμε ενδείξεις ότι επηρεάστηκαν δεδομένα χρηστών στη διάρκεια του μεγάλου black-out

Επίσημη ανακοίνωση έβγαλε το Facebook, σχετικά με το μεγάλο black-out που είδαμε πριν λίγα 24ωρα. Σε αυτή αναφέρει:

«Σε όλους τους ανθρώπους και στις επιχειρήσεις οι οποίες βασίζονται σε εμάς, ζητούμε συγνώμη για τα προβλήματα που προκάλεσε η διακοπή των υπηρεσιών της πλατφόρμας μας. Η αιτία του προβλήματος επηρέασε σημαντικά εργαλεία και συστήματα που χρησιμοποιούμε στις καθημερινές εργασίες μας, περιπλέκοντας τις προσπάθειες έγκαιρης διάγνωσης και επίλυσης του προβλήματος. 

Η ομάδα των μηχανικών μας διαπίστωσε ότι ορισμένες configuration αλλαγές στα backbone routers προκάλεσαν προβλήματα που επηρέασαν το network traffic μεταξύ των data centers. Αυτή η διακοπή με τη σειρά της επηρέασε τον τρόπο με τον οποίο τα data centers επικοινωνούν, κάτι που οδήγησε στις χθεσινές εξελίξεις. 

Οι υπηρεσίες μας είναι και πάλι online. Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει κανενός είδους επιβλαβής δραστηριότητα, η αιτία ήταν μια προβληματική αλλαγή από μέρους μας. Δεν έχουμε ενδείξεις ότι επηρεάστηκαν δεδομένα χρηστών λόγω αυτού του downtime».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × one =