αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Άκτωρ επελέγη για να κάνει το «λίφτινγκ» στο Athens Ledra

Η Άκτωρ επελέγη για να κάνει το «λίφτινγκ» στο Athens Ledra

Την τεχνική εταιρεία Άκτωρ επέλεξε η Συγγρού 115 Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Μονοπρόσωπη Α.Ε. για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου Athens Ledra, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Capital.gr. Η σύμβαση είναι προϋπολογισμού της τάξης των 15 εκατ. ευρώ και αναμένεται να υπογραφεί την επόμενη εβδομάδα, όπως αναφέρουν πληροφορημένες πηγές.

Όπως έχει μεταδώσει το Capital.gr, η λίστα προεπιλογής του έργου περιλάμβανε εκτός από την Άκτωρ, την Intrakat και τη Vitael. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία επιλογής του αναδόχου καθυστέρησε, κατά περίπου έναν μήνα, επειδή η Hyatt Regency που θα αναλάβει τη διαχείριση της ανακαινισμένης μονάδας είχε αναδιαμορφώσει τμήμα των ζητούμενων προδιαγραφών.

Πλέον, οι κατασκευαστικές εργασίες θα ξεκινήσουν αμέσως μετά τη συμβασιοποίηση. Στόχος είναι το Athens Ledra να ανοίξει τις πύλες του έως τα μέσα Ιουνίου, το αργότερο αρχές Ιουλίου. Μόνο το κέλυφος του κτηρίου, ύψους 30 μέτρων, θα παραμείνει ίδιο, όπως εξηγούν πηγές, με τις εργασίες να περιλαμβάνουν την αναδιαρρύθμιση των εσωτερικών χώρων, των δωματίων, των διαδρόμων, των κυρίων χώρων, των χώρων εστίασης, όπως και την επέκταση του υπογείου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 − 3 =