αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕταιρία σε πληρώνει για να ταξιδέψεις σε 47 πόλεις της Ευρώπης- Που μπορείς να κάνεις την αίτηση σου

Εταιρία σε πληρώνει για να ταξιδέψεις σε 47 πόλεις της Ευρώπης- Που μπορείς να κάνεις την αίτηση σου

Έχουμε ξανά δημοσιεύσει διάφορες dream jobs εδώ στο It’s Possible. Αυτή που θα παρουσιάσουμε σήμερα όμως, είναι σίγουρα από τις πιο δυνατές. Στόχος; Να ταξιδέψεις σε 47 πόλεις σε όλη την Ευρώπη. Οκ, κάποιοι από εσάς «ψήθηκαν» ήδη. Πάμε παρακάτω.

Η εταιρία busabout λοιπόν, αναζητά storytellers. Δηλαδή ανθρώπους που θα ταξιδέψουν για 3 μήνες το καλοκαίρι, πηγαίνοντας σε 47 πόλεις όπως είπαμε. Η αποστολή τους: Να «ανεβάζουν» τις εμπειρίες τους στο Instagram, Snapchat, YouTube ή σε blog. Συνολικά θα προληφθούν 4 άνθρωποι, ένας για κάθε θέση από αυτές που αναφέραμε. Όσοι επιλεγούν, θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι για το ταξίδι μεταξύ του Μαΐου και του Σεπτεμβρίου 2018.

Τι λες, είσαι έτοιμος να κάνεις ένα μαγικό ταξίδι και να πληρωθείς; Αν ναι, τότε διάβασε αναλυτικές πληροφορίες και κάνε την αίτηση σου, στο επίσημο site της εταιρίας. Επίσης, δες τους προορισμούς του ταξιδιού, στον χάρτη παρακάτω.

https://images.contentful.com/3ng3kfj0qs70/4FVcOoor4IooGqAKOGo2sQ/439fc6e66b2e50c219b19b5d6088802f/Itinerary_preview.jpeg?w=1023

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + 13 =