αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕκεί που όλοι μπορούν να δουλέψουν remote: H Deloitte Ελλάδος κάνει προσλήψεις

Εκεί που όλοι μπορούν να δουλέψουν remote: H Deloitte Ελλάδος κάνει προσλήψεις

Ανοιχτές θέσεις εργασίας έχει αυτή την στιγμή η Deloitte Ελλάδος. Οι θέσεις αφορούν την Αττική, την Κρήτη αλλά και την Βόρεια Ελλάδα. Παρακάτω μπορείς να δεις την σχετική λίστα με τις ειδικότητες. Πατώντας στον κάθε ενεργό link μπορείς να διαβάσεις αναλυτικές πληροφορίες και να στείλεις το βιογραφικό σου .

Data Management- Software Developer

DATA ENGINEER – CONSULTING – STRATEGY, ANALYTICS AND M&A – ANALYTICS & COGNITIVE

CONSULTANT – INTERNAL ACCOUNTING / PAYROLL

DATA PROFESSIONALS – CONSULTING – CORE BUSINESS OPERATIONS – SYSTEMS ENGINEERING

GRADUATE OPPORTUNITIES IN CONSULTING – CORE BUSINESS OPERATIONS – SYSTEMS ENGINEERING

JUNIOR CONSULTANTS – TAX – BUSINESS PROCESS SOLUTIONS – Heraklion, Crete

SAP PROFESSIONALS – CONSULTING – ENTERPRISE TECHNOLOGY & PERFORMANCE – SAP

Η εταιρία της remote εργασίας

Η Deloitte Ελλάδος από τον Φεβρουάριο ξεκίνησε να εφαρμόζει το πρόγραμμα «Deloitte goes Agile». Έτσι οι εργαζόμενοι της εταιρίας θα έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται συχνά από το σπίτι, να προσαρμόζουν την εργασία τους σε κάθε φάση της ζωής τους και να ντύνονται πιο άνετα εν ώρα εργασίας, σε καθημερινή πλέον βάση.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση: « Η εταιρία ξεκινάει τη νέα χρονιά με την υπόσχεση να γίνει πιο ευέλικτη, εκπληρώνοντας τον σκοπό της “Make an Impact that Matters”. Εναρμονιζόμενη στις παγκόσμιες τάσεις και όντας η πρώτη συμβουλευτική εταιρεία στον κόσμο, σε έσοδα και αξία εμπορικού σήματος, η Deloitte συνεχίζει με συνδυαστικές αλλαγές που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των εργαζομένων της, τόσο εντός όσο και εκτός της εργασίας τους».

Η πρωτοβουλία «Deloitte goes Agile» βασίζεται σε τρεις πυλώνες:

1. Έξυπνη εργασία, μέσα από την οποία δίνεται η δυνατότητα στους υπαλλήλους να εργάζονται εξ αποστάσεως 6 φορές το μήνα και έως 2 φορές την εβδομάδα, βασιζόμενη στην αμοιβαία εμπιστοσύνη εργοδότη – εργαζόμενου.

2. Ευέλικτες ρυθμίσεις εργασίας, με την προσαρμογή της εργασίας στις διαφορετικές φάσεις ζωής και ανάγκες των εργαζομένων. Αυτό μπορεί να εκτείνεται από την προσαρμοσμένη ημι-απασχόληση μέχρι και ένα διάστημα απουσίας άνευ αποδοχών, σε περίπτωση που ο εργαζόμενος θελήσει να πραγματοποιήσει σε κάποιον στόχο εκτός εργασίας. (πχ εκπαίδευση)

3. Casual ντύσιμο. Πιο συγκεκριμένα, στις εργάσιμες ημέρες που δεν περιλαμβάνουν συναντήσεις με πελάτες ή επιχειρηματικούς συνεργάτες, οι εργαζόμενοι μπορούν να υιοθετήσουν πιο άνετη, καθημερινή ενδυμασία (business casual)

Φυσικά το remote μοντέλο έγινε ακόμα πιο έντονο στην εταιρία, από την στιγμή που εξαπλώθηκε ο κορονοιός στην χώρα μας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × one =