αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΔωρεάν διαδρομές για 15 ώρες με τα πατίνια της Lime σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δωρεάν διαδρομές για 15 ώρες με τα πατίνια της Lime σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία ηλεκτρικών πατινιών Lime προσφέρει δωρεάν διαδρομές ώστε να ενθαρρύνει πάνω από 350 εκατομμύρια πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ψηφίσουν στις επερχόμενες Ευρωπαϊκές εκλογές (στην Ελλάδα και για τις αυτοδιοικητικές) στις 26 Μαΐου 2019.

Σε συνεργασία με τον οργανισμό ‘thistimeimvoting.eu’, δωρεάν διαδρομές και κράνη θα είναι διαθέσιμα για τους χρήστες τη μέρα των εκλογών για να τους ενθαρρύνουν όχι μόνο να πάνε να ψηφίσουν αλλά να το κάνουν με έναν διασκεδαστικό, ασφαλή και βιώσιμο τρόπο. Στην Ελλάδα, οι δράση της Lime για τις εκλογές στις 26 Μαϊου θα είναι διαθέσιμη στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Πώς θα δουλέψει; Όλοι θα πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή της Lime για να λάβουν τον δωρεάν κωδικό VOTEWITHLIME μέσα από το ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας το πρωί των εκλογών πριν ανοίξουν οι κάλπες. Ο κωδικός θα ισχύει μεταξύ απο τις 6 π.μ. έως τις 9 μ.μ. στις 26 Μαΐου στις χώρες, Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Πολωνία, Τσεχική Δημοκρατία, Πορτογαλία, Ισπανία και Σουηδία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 2 =