αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΓια πρώτη φορά ο ΟΑΕΔ κάνει «Ημέρα Καριέρας». Θα έρθουν σε επαφή εργοδότες με υποψηφίους εργαζομένους

Για πρώτη φορά ο ΟΑΕΔ κάνει «Ημέρα Καριέρας». Θα έρθουν σε επαφή εργοδότες με υποψηφίους εργαζομένους

«Ημέρες Καριέρας» ξεκινά ο ΟΑΕΔ. Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020, από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ., στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), στον Πειραιά.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η δημιουργία ενός κόμβου συνάντησης, όσων αναζητούν εργασία με τους εργοδότες και τις επιχειρήσεις που διαθέτουν θέσεις εργασίας και αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Σημαντική επιδίωξη είναι, επίσης, η αναβάθμιση της σχέσης του Οργανισμού με τους πολίτες, έξω από τις υπηρεσιακές δομές, αναδεικνύοντας το πνεύμα ανανέωσης, αμεσότητας και εξωστρέφειας του νέου ΟΑΕΔ.

Η «Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ» στο ΣΕΦ αποτελεί την πρώτη από μία σειρά εκδηλώσεων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη χώρα, με στόχο την άμεση και την αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας, την παροχή εξειδικευμένων συμβουλών και επαγγελματικού προσανατολισμού προς τους ανέργους, καθώς και την ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων για τις δράσεις και τα προγράμματα του Οργανισμού.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/inline-images/oaed-imeres-karieras.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 5 =