αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑZenreach: Η startup στην οποία μόλις επένδυσαν 30 εκατ. δολάρια οι Ashton Kutcher και Kevin Durant

Zenreach: Η startup στην οποία μόλις επένδυσαν 30 εκατ. δολάρια οι Ashton Kutcher και Kevin Durant

Η ιδέα έχει ως εξής: Η Zenreach θέλει να παρέχει στους πελάτες των εταιριών με τις οποίες συνεργάζεται, δωρεάν wifi. Αλλά όχι μόνο αυτό. Μέσω της συγκεκριμένη πλατφόρμα, οι πελάτες πριν αποκτήσουν πρόσβαση στο δωρεάν wifi, θα πρέπει να κάνουν μια απλή εγγραφή με email, τηλέφωνο ή Facebook profile. Στη συνέχεια, η εκάστοτε επιχείρηση συγκεντρώνει αυτά τα στοιχεία, και ουσιαστικά δημιουργεί μια database με πελάτες, στους οποίους μπορεί να στέλνει προσφορές και ενημερωτικό υλικό. Σημειώνεται, ότι η εγγραφή γίνεται μια φορά και μετά, σε κάθε επίσκεψη τους οι πελάτες έχουν δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ.

Αυτή η ιδέα, φαίνεται ότι έχει προσελκύσει πολλούς επενδυτές. Και τώρα ο ιδρυτής της πλατφόρμας, Jack Abraham, ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε έναν ακόμα γύρω χρηματοδότησης, ύψους 30 εκατ. δολαρίων. Τα εντυπωσιακά στοιχεία δεν σταματούν εδώ. Μέσα στους επενδυτές είναι και κάποιοι… σούπερ σταρ. Συγκεκριμένα, μιλάμε για τον χολιγουντιανό ηθοποιό Ashton Kutcher και τον διάσημο παίχτη του NBA, Kevin Durant. Μάλιστα, στις παραπάνω φωτογραφίες που δημοσίευσε το TechCrunch, βλέπετε τον Jack Abraham, μαζί με τα δύο γνωστά πρόσωπα.

Ο startupper δεν είναι ούτε αυτός μια τυχαία περίπτωση. Στο παρελθόν, είχε δημιουργήσει την startup, Milo. Την οποία στη συνέχεια πούλησε στο eBay, έναντι 75 εκατ. δολαρίων. Τώρα, τα πάει πάλι περίφημα. Και όπως λέει, θέλει να φέρει κοντά τον online και τον offline κόσμο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + eight =