αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑZela Jet και Fly 7 ξεκινούν ιδιωτικές πτήσεις μεταξύ της Ελλάδας και των πιο δημοφιλών χειμερινών προορισμών σε Ελβετία, Αυστρία και Γαλλία

Zela Jet και Fly 7 ξεκινούν ιδιωτικές πτήσεις μεταξύ της Ελλάδας και των πιο δημοφιλών χειμερινών προορισμών σε Ελβετία, Αυστρία και Γαλλία

Τον φετινό χειμώνα, η Zela Jet και η Fly 7 ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν την εμπειρία ιδιωτικών πτήσεων μεταξύ της Ελλάδας και των πιο δημοφιλών χειμερινών προορισμών στην Ελβετία, την Αυστρία και τη Γαλλία.

Η Zela Jet, γνωστή για τις υπηρεσίες ιδιωτικών πτήσεων με αεροπλάνα και ελικόπτερα, προσδοκά να ενώσει την Ελλάδα με την Ελβετία, την Αυστρία και τη Γαλλία, χρησιμοποιώντας το στόλο αεροσκαφών της Fly 7. Η Fly 7, με τεράστια και αναγνωρισμένη εξειδίκευση στα αεροπλάνα Pilatus PC-12 και Pilatus PC-24, εξασφαλίζει στους επιβάτες ένα άνετο και πολυτελές ταξίδι κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Οι πιο δημοφιλείς χειμερινοί προορισμοί, ορισμένοι εκ των οποίων είναι προσβάσιμοι μόνο με μικρότερα αεροσκάφη όπως το Pilatus PC-12 λόγω των μικρών διαδρόμων, περιλαμβάνουν τα αεροδρόμια Saanen, Sion, Innsbruck, Lausanne, Engadin, Annecy, Chambery & Annesmasse. Αυτοί οι χειμερινοί προορισμοί αποτελούν πόλους έλξης για τον χειμερινό τουρισμό και τα αεροσκάφη της Fly 7 θα σας μεταφέρουν εκεί εξασφαλίζοντας ένα άνετο και γρήγορο ταξίδι.

Αυτή είναι η συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ της Fly 7 και της Zela Jet, η οποία ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2023 με την Zela Jet να δραστηριοποιείται ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος πωλήσεων για ένα Pilatus PC-12NGX της Fly 7 που βρισκόταν στην Ελλάδα από τον Ιούλιο ως τον Σεπτέμβριο. Η θετική ανταπόκριση σε αυτή την καλοκαιρινή συνεργασία άνοιξε τον δρόμο για μια διευρυμένη χειμερινή συνεργασία, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να βιώσουν την ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση και αξιοπιστία των αεροσκαφών της Fly 7 σε όλους τους χειμερινούς προορισμούς.

Το πιο σύγχρονο μονοκινητήριο turboprop αεροπλάνο Pilatus PC-12NGX και το νεό Pilatus PC-24.

Το Pilatus PC-12NGX κατέχει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία κινητήρων στην κατηγορία των αεροπλάνων turboprop, ενώ έχει χωρητικότητα 8 επιβατών και προσφέρει μια άνετη καμπίνα για πτήσεις έως και 2,5 ώρες.

Το Pilatus PC-24 είναι ένα νέο, ευέλικτο, υψηλής απόδοσης light jet, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από την Ελβετική εταιρεία Pilatus Aircraft. Tο Pilatus PC-24 ξεχωρίζει για τη μοναδική του δυνατότητα να προσγειώνεται σε μικρότερους διαδρόμους, παρέχοντας πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα αεροδρομίων που συνήθως είναι απρόσιτα για τους περισσότερους τύπους ιδιωτικών jet. Με μια ευρύχωρη καμπίνα που χωράει έως 10 επιβάτες, το Pilatus PC-24 προσφέρει μια πολυτελή και άνετη εμπειρία ταξιδιού.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 16 =