αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑZARO’S: Το νερό made in Greece που «ρέει» μέχρι την Κίνα και τη Νότια Αφρική

ZARO’S: Το νερό made in Greece που «ρέει» μέχρι την Κίνα και τη Νότια Αφρική

Αύξηση-ρεκόρ 128% σημείωσαν το 2016 οι εξαγωγές της εταιρείας ΒΟΤΟΜΟΣ ΑΕ, που παράγει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ZARO’S. Μάλιστα, η εταιρεία κατόρθωσε να συνεχίσε με αυτό τον τρόπο έτσι την αυξητική τάση του 2015, όπου το ποσοστό της αύξησης ήταν 62% συγκριτικά με το 2014.

Παράλληλα, την προηγούμενη χρονιά, η εταιρεία επέκτεινε την εξαγωγική της δραστηριότητα σε νέες μεγάλες αγορές του εξωτερικού, όπως η Κίνα, το Βέλγιο και η Νότια Αφρική, ενώ παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, το ZARO’S συνέχισε να καταγράφει υψηλές επιδόσεις και αύξηση των πωλήσεων στην ελληνική αγορά ενισχύοντας περαιτέρω το μερίδιό του.

Πιο συγκεκριμένα, μόνο στο Ισραήλ, οι εξαγωγές του ZARO’S αυξήθηκαν κατά 167% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, ενώ το 2016 σηματοδότησε την είσοδο του προϊόντος στις αγορές της Κίνας, του Βελγίου και της Νοτίου Αφρικής. Επιπλέον, το “νερό του Ψηλορείτη” συνέχισε να διατίθεται με επιτυχία σε αγορές εντός και εκτός Ευρώπης, όπως στον Καναδά τη Γαλλία, και τη Γερμανία.

Επιπρόσθετα, όπως σημειώνει το Economy365.gr, οι συνολικές πωλήσεις της εταιρείας το 2016 παρουσίασαν αύξηση κατά 2,73% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά κάτι που οφείλεται κυρίως στα αυξανόμενα μεγέθη των εξαγωγών και την τουριστική κίνηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πωλήσεις του ZARO’S κινήθηκαν ανοδικά, παρά τις εκτεταμένες ζημίες που προκλήθηκαν σε ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα από την υπόθεση της «Μαρινόπουλος», με την εταιρεία να μετριάζει, όσο ήταν δυνατό, τις επιπτώσεις αυτές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − sixteen =