αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«ZAGORIN»: O συνεταιρισμός της Ζαγοράς Πηλίου που βραβεύτηκε για την εξωστρέφεια του

«ZAGORIN»: O συνεταιρισμός της Ζαγοράς Πηλίου που βραβεύτηκε για την εξωστρέφεια του

Μία νέα βράβευση για τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς Πηλίου, γνωστό στο στο ευρύ κοινό από το εμπορικό σήμα «ZAGORIN», επιβεβαιώνει τη δυναμική της παλαιότερης συνεταιριστικής οργάνωσης της πατρίδας μας, που λειτουργεί αδιάλειπτα από την ίδρυση της, αλλά παράλληλα βρίσκεται διαρκώς σε φάση εκσυγχρονισμού της λειτουργίας της.

Ο Συνεταιρισμός ήταν παρών στο forum επιχειρηματικής αριστείας «Creative Greece Awards», το οποίο διοργανώθηκε από τη «New Times Publishing» στο «Hilton Athens hotel». Oι εκπρόσωποι των σημαντικότερων εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας αλλά και οι εκπρόσωποι της Πολιτείας υπογράμμισαν το γεγονός ότι η επανεκκίνηση της οικονομίας μπορεί να στηριχθεί κυρίως στις έννοιες παραγωγή και εξαγωγές, ενώ τονίστηκε η ανάγκη η χώρα μας να ακολουθήσει την ευρωπαϊκή κατεύθυνση για άμεση αύξηση του ποσοστού της βιομηχανίας στο ΑΕΠ της χώρας.

Στην εκδήλωση, που έγινε υπό την αιγίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής – Πειραιώς, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ), του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης και του Ελληνο-Κινέζικου Επιμελητηρίου παρενέβησαν ο κ. Νίκος Παππάς, υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ο κ. Κωστής Χατζηδάκης, αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Γιάννης Μανιάτης, υπεύθυνος Υποδομών, Μεταφορών, Έρευνας και Ψηφιακής Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Χριστόφορος Σαρδελής, πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής και γενικός γραμματέας της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών, ο κ. Κωνσταντίνος Μπίτσιος, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, ο κ. Απόστολος Κατσιφάρας, περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, ο κ. Γιώργος Πατούλης, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και ο κ. Σπυρίδων Κτενάς, εκδότης της New Times Publishing. Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η δημοσιογράφος Πηνελόπη Γαβρά.

Το βραβείο παρέλαβε η Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κα. Δέσποινα Βαρούτα που παρέστη στην εκδήλωση μαζί με εκπρόσωπο του τμήματος επικοινωνίας, τον κ. Αντώνη Πολίτη. Η βράβευση επιβεβαιώνει την εξωστρεφή πορεία του Συνεταιρισμού και ιδιαίτερα τη προσήλωσή του στην αξία της εξαγωγικής δραστηριότητας. Ο Συνεταιρισμός έχει εξάγει διαχρονικά σε περισσότερες από εικοσιπέντε χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + ten =