αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑYurt: Τι θα έλεγες να κάνεις τα business meetings σου σε ένα… περιβόλι στη Βάρη;

Yurt: Τι θα έλεγες να κάνεις τα business meetings σου σε ένα… περιβόλι στη Βάρη;

Συνήθως τα επιχειρηματικά meetings γίνονται σε κάποια κλειστή αίθουσα, σε κάποιο ξενοδοχείο ή σε κάποιον καθαρά εταιρικό χώρο. Τώρα υπάρχει και μια… εναλλακτική ιδέα. Το Περιβόλι στη Βάρη, σας προσκαλεί να βιώσετε μια εναλλακτική business εμπειρία! Χρησιμοποιώντας τη φύση ως έμπνευση (biomimicry), μεταμορφώνεται στο ιδανικό μέρος για εσάς που θέλετε να αποδράσετε εντελώς από το στείρο επαγγελματικό περιβάλλον στον κόσμο των πρωτότυπων ιδεών.

Για ιδιωτικές επαγγελματικές συναντήσεις και αξέχαστα business meetings, εποικοδομητικές παρουσιάσεις και συνέδρια, θεματικά events και team-building εμπειρίες, κοπές πίτας και εταιρικά πάρτυ ή family days για τους εργαζομένους σας, η ομάδα του Περιβολιού είναι στη διάθεση σας, για να προσφέρει πλήθος από άρτια σχεδιασμένες, στοχευμένες υπηρεσίες ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

«Το Yurt (παραδοσιακή μογγολική σκηνή εσωτερικού χώρου χωρητικότητας 100 ατόμων) συνδυάζει την αίσθηση της επαφής με τη φύση με όλες τις ανέσεις ενός κλιματιζόμενου εσωτερικού χώρου, με το φυσικό φως να διαχέεται στο εσωτερικό του, ενισχύοντας το brainstorming, την συνεργασία, την ελεύθερη σκέψη, προάγοντας έναν out of the box τρόπο σκέψης και μειώνοντας τα επίπεδα του στρες», τονίζει η εταιρία.

Κάθε εκδήλωση πλαισιώνεται με τις αναπάντεχες ‘’farm to fork’’ προτάσεις του σεφ του Περιβολιού! 100% βιολογικός arabica καφές και βοτάνα από τα παρτέρια μας συνοδεύονται με υγιεινά snacks στα coffee breaks, ενώ η Κουζίνα μας δημιουργεί με βάση τις επιθυμίες σας, μοναδικές λιχουδιές, από τα πιο αγνά, φρεσκοσυγκομισμένα υλικά του Περιβολιού συνδυασμένα με προϊόντα από μικρούς επιλεγμένους παραγωγούς, για μια ολιστική φυσική εμπειρία!

«Με υψηλής ανταποδοτικότητας υπηρεσίες και παροχές (AV, wifi, business center), άμεση πρόσβαση από το αεροδρόμιο και το κέντρο της Αθήνας, αλλά και εύκολο parking, το Περιβόλι είναι το ιδανικό μέρος για Training Sessions, Team-Building Workshops και Business Meetings» συμπληρώνει η εταιρία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − 3 =