αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑYouTuber με 11,2 εκατ. συνδρομητές πουλά το κανάλι του (Εικόνα)

YouTuber με 11,2 εκατ. συνδρομητές πουλά το κανάλι του (Εικόνα)

Θα ήθελες να έχεις ένα YouTube κανάλι με πολλούς συνδρομητές για να το αξιοποιήσεις όπως θες; Ο αμερικανός Adam Dahlberg πουλάει το κανάλι του, το οποίο διαθέτει 11,2 εκατ. συνδρομητές. Αφού ο ίδιος δεν επιθυμεί όπως φαίνεται να ξανά ασχοληθεί με κάτι τέτοιο.

Ο εν λογω creator είχε γίνει γνωστός στις πρώτες μέρες του Minecraft με το παρατσούκλι SkyDoesMinecraft, ανεβάζοντας βίντεο από το 2011. Το 2018 το κανάλι του μετονομάστηκε σε SkyDoesEverything. Eδώ και δέκα μήνες στο κανάλι δεν έχει αναρτηθεί νέο περιεχόμενο.

«Ξεκινήστε το brand σας με ένα diamond play button. Αυτό το κανάλι έχει βγάλει πάνω από 8 εκατομμύρια δολάρια, έχει πάνω από 10 εκατομμύρια συνδρομητές, 4 δισεκατομμύρια views και θα είναι έτοιμο για εσάς, για να ξεκινήσετε το brand σας όταν το αγοράσετε. Θα καθαριστεί και θα είναι έτοιμο για νέα περιεχόμενο. Το streaming είναι ενεργοποιημένο, όπως και τα memberships. Ξεκινήστε ισχυρότεροι από τον οποιοδήποτε με αυτό το κανάλι»αναφέρεται στην σχετική αγγελία.

Όσο για την τιμή; Ο Dahlberg ζητά 900.000 δολάρια για τα κεντρικό κανάλι. Συγχρόνως, στο σφυρί βρίσκεται και το δευτερεύον κανάλι Sky Vs Games.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 11 =