αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑYoutube Go: Η νέα εφαρμογή που λειτουργεί offline

Youtube Go: Η νέα εφαρμογή που λειτουργεί offline

Το Youtube… πάει offline. Τουλάχιστον, ως ένα βαθμό. Πως γίνεται αυτό; Η Google ανακοίνωσε το Youtube Go. Μια νέα εφαρμογή μέσω της οποία οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν αρκετές από τις λειτουργίες της δημοφιλούς πλατφόρμας, ενώ δεν είναι συνδεδεμένοι στο ίντερνετ.

Ουσιαστικά η νέα εφαρμογή, θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να «κατεβάζουν» όποια βίντεο θέλουν και στη συνέχεια να μπορούν να τα δουν, ενώ είναι offline. Η εφαρμογή ήδη έχει κυκλοφορήσει στην αγορά της Ινδίας και αυτό είναι ένα τεστ, πριν βγει σε όλο τον κόσμο.

Στόχος της εταιρίας, είναι να βοηθήσει τους χρήστες που βρίσκονται σε περιοχές με δύσκολη πρόσβαση στο ίντερνετ. Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο, είναι ότι χρησιμοποιώντας το Youtube Go ο χρήστης θα μπορεί να «μοιράζεται» τα βίντεο με άλλους ανθρώπους που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

«Το Youtube Go είναι μια νέα εφαρμογή που θα βοηθήσει τους χρήστες να διαμοιραστούν και να απολαύσουν τα βίντεο» τόνισε, μεταξύ άλλων, η διευθύντρια προϊόντων του Youtube, Johanna Wright.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − 1 =