αρχικηVIRALYava: Αυξάνουμε από 3 σε 5 τις επισκέψεις που μπορούν να κάνουν τα μέλη μας, ανά εβδομάδα

Yava: Αυξάνουμε από 3 σε 5 τις επισκέψεις που μπορούν να κάνουν τα μέλη μας, ανά εβδομάδα

Άνοιξαν σήμερα τα γυμναστήρια, μετά το παρατεταμένο λουκέτο λόγω του Covid-19. Πριν από μερικές ημέρες γράφαμε για το νέο μοντέλο λειτουργίας που ανακοίνωσε η γνωστή αλυσίδα Yava. Το οποίο περιελάμβανε, ανάμεσα σε άλλα, επίσκεψη στα γυμναστήρια για τα μέλη κατόπιν ραντεβού, μάξιμουμ 3 επισκέψεις ανά εβδομάδα για κάθε μέλος, ενώ η κάθε επίσκεψη έχει διάρκεια 1 ώρα.

Σήμερα τα Yava έβγαλαν νέα ανακοίνωση, μέσα από την οποία κάνουν γνωστό ότι προχωρούν μια αλλαγή: Αυξάνουν τον μέγιστο αριθμό επισκέψεων ανά εβδομάδα, από 3 σε 5.

«Τα Yava Fitness Centers, κάνουν γνωστό πως έπειτα από νέες συστάσεις και οδηγίες των αρμόδιων φορέων, ο αριθμός των επισκέψεων στους χώρους εκγύμνασης, αυξάνεται σε 5 ανά αθλούμενο, ανά εβδομάδα. Όσον αφορά στον χρόνο εκγύμνασης παραμένει μέχρι νεοτέρας στη μία ώρα ανά επίσκεψη, ενώ δεν μπορούν να πραγματοποιηθεί παραπάνω από μια επίσκεψη την ημέρα» σημειώνεται στην επίσημη ανακοίνωση.

Έτσι λοιπόν τα μέλη του δικτύου που διαθέτουν ενεργή συνδρομή θα μπορούν από 16/6 να επισκέπτονται  το γυμναστήριο Yava τις επιλογής τους, 5 ημέρες την εβδομάδα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 − 7 =