αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑYahoo και AOL ενώνονται και θα έχουν το περίεργο όνομα Oath

Yahoo και AOL ενώνονται και θα έχουν το περίεργο όνομα Oath

Η Yahoo και η AOL θα συνενωθούν κάτω από νέο εταιρικό σχήμα, με την ονομασία Oath, σε συνέχεια της εξαγοράς της πρώτης από την Verizon, τον μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό πάροχο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η επιβεβαίωση της είδησης, που νωρίτερα κυκλοφορούσε με τη μορφή διαρροής, ήρθε μετά από ανάρτηση του διευθύνοντος συμβούλου της AOL, Tim Armstrong, στο Twitter. Στην εν λόγω ανάρτηση εμφανίζεται το λογότυπο του νέου εταιρικού σχήματος μαζί με τη φράση «Oath: A Verizon company» και το hashtag #TakeTheOath με την επισήμανση ότι η νέα εταιρεία θα εξυπηρετεί πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες.

Όπως σημειώνει το Pestaola.gr, παραμένει άγνωστο αν τα εταιρικά σήματα AOL και Yahoo θα διατηρηθούν σε κάποια μορφή, μετά την οριστική συγχώνευση. Προηγούμενα δημοσιεύματα στις ΗΠΑ υποστήριζαν ότι η συγχώνευση των AOL και Yahoo ήταν εξαρχής ο στόχος της Verizon, ενώ υπάρχει πάντα η πιθανότητα το brand Yahoo να διατηρηθεί τουλάχιστον σε ορισμένες αγορές του εξωτερικού.

Η Verizon ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις εξαγοράς του Διαδικτυακού τομέα της Yahoo στα μέσα του 2016 ενώ είχε αποκτήσει την AOL νωρίτερα, μέσα στο 2015.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × five =