αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑWorld Travel Awards: Ένα ξενοδοχείο από τη Χαλκιδική βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης

World Travel Awards: Ένα ξενοδοχείο από τη Χαλκιδική βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης

Το Sani Resort βρέθηκε στην κορυφή των World Travel Awards, με διακρίσεις σε δύο κατηγορίες, επιβεβαιώνοντας την ηγετική του θέση στην οικογενειακή ταξιδιωτική πολυτέλεια ως το Leading Family Resort της Ευρώπης, ενώ παράλληλα αναδεικνύεται για τρίτη χρονιά ως Leading Family Resort της Ελλάδας. Δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις, καθώς τα WTA αναγνωρίζονται παγκοσμίως ως κορυφαίος θεσμός αξιολόγησης των επιχειρήσεων του Τουρισμού.

Τα βραβεία παραλήφθηκαν κατά τη διάρκεια της ετήσιας τελετής, στις 8 Ιουνίου 2019, στους καταπράσινους κήπους του Belmond Reid’s Palace στη Madeira της Πορτογαλίας, σε μια εντυπωσιακή τοποθεσία με θέα τον Ατλαντικό. Η εντυπωσιακή βραδιά σηματοδότησε και την έναρξη του φεστιβάλ Ατλαντικού με μια φαντασμαγορική έκθεση πυροτεχνημάτων, ενώ καλύφθηκε από κορυφαία Μέσα ενημέρωσης.

Αναφερόμενος σ’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία, ο COO του Sani/Ikos Group, Δημήτρης Κοντός, ανέφερε: «Η βράβευσή μας σε δύο κατηγορίες στα φετινά WTA, που μας κατατάσσει σε ηγετική θέση στην Ευρώπη, είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα μας. Ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − ten =