αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Work From Your Van»: Άφαντη η Ελλάδα σε νέα έρευνα εταιρίας ενοικίασης vans για digital νομάδες (Λίστα)

«Work From Your Van»: Άφαντη η Ελλάδα σε νέα έρευνα εταιρίας ενοικίασης vans για digital νομάδες (Λίστα)

Απούσα είναι η Ελλάδα από τα περισσότερα διεθνή rankings για digital νομάδες. Τώρα έρχεται μία νέα έρευνα που έκανε η εταιρία Paul Camper. Μία εταιρία που δραστηριοποιείται στο πεδίο της ενοικίασης vans για ψηφιακούς νομάδες (και όχι μόνο). Οχήματα ιδανικά για όσους θέλουν να δουλεύουν με το μοντέλο Work From Your Van.

«Ένα θετικό που βγαίνει από την πανδημία είναι ότι όλο και περισσότεροι χώροι εργασίας επιτρέπουν ένα μοντέλο «εργασίας από οπουδήποτε» που επιτρέπει στους ανθρώπους να εργάζονται ενώ ταξιδεύουν, όπου κι αν είναι αυτό» σημειώνει η εταιρία.

Έτσι η εταιρία παραθέτει τις 25 καλύτερες χώρες για digital nomads που επιθυμούν να δουλεύουν remote από το van όχημα τους. Στην κορυφή είναι τα ΗΑΕ, ενώ ακολουθούν η Δανία και η Αυστραλία. Για να προκύψει η συγκεκριμένη λίστα, η εταιρία έλαβε υπόψη μία σειρά από παράγοντες όπως: Ταχύτητα Wifi, κόστος καυσίμων, ποιότητα δρόμων, αλλά και τα τοπικά επίπεδα ευτυχίας.

Από την λίστα απουσιάζει η χώρα μας. Ευχάριστη έκπληξη ωστόσο είναι η Κύπρος, η οποία πλασάρεται στη θέση Νο12.

Όλο το TOP 25

Αναλυτικές πληροφορίες για την κάθε χώρα εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × three =