αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑWinder is coming… και η οθόνη του iPhoneX «παγώνει» σε χαμηλές θερμοκρασίες. Ετοιμάζει update η Apple

Winder is coming… και η οθόνη του iPhoneX «παγώνει» σε χαμηλές θερμοκρασίες. Ετοιμάζει update η Apple

Κάποιοι χρήστες ανακάλυψαν σφάλμα λογισμικού που προκαλεί …πάγωμα του iPhone X σε κρύες καιρικές συνθήκες.

“Κυριολεκτικά μένεις 2 δευτερόλεπτα στο κρύο στην ύπαιθρο και η οθόνη σταματά να ανταποκρίνεται, έγραψε ο χρήστης του reddit, darus214. “Προσπαθώ να κάνω swipe σε ιστοσελίδες αλλά δεν αναγνωρίζει το δάχτυλό μου”.

Μέσα σε λίγες ώρες, το σχετικό thread στο Reddit συγκέντρωσε περισσότερα από 130 σχόλια. Το συμπέρασμα είναι ότι το iPhone X λειτουργεί καλά σε εσωτερικούς χώρους, αλλά δεν ανταποκρίνεται ξαφνικά όταν ο χρήστης του βγει στο κρύο. Ένας κάτοχός του μάλιστα ανέφερε ότι αποτυγχάνει σε αυτές τις συνθήκες και το Face ID.

Η Apple συνιστά στους χρήστες της να “χρησιμοποιούν συσκευές iOS όπου η θερμοκρασία περιβάλλοντος κυμαίνεται από 0 έως 35º C.” Η εταιρεία προειδοποιεί ότι η προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί ένα από τα gadgets της εκτός αυτών των θερμοκρασιών μπορεί να “προκαλέσει στη συσκευή αλλαγή συμπεριφοράς”. Παρόλα αυτά, οι χρήστες στο Reddit σημειώνουν ότι η χρήση ενός iPhone έξω το χειμώνα συνήθως δεν αποτελεί πρόβλημα.

Σε σχετική δήλωσή της για το ζήτημα που δημιουργήθηκε η Apple πάντως διαβεβαιώνει τους χρήστες ότι “μια επερχόμενη ενημέρωση λογισμικού” θα λύσει το πρόβλημα, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για θέμα που αφορά το λογισμικό του τηλεφώνου.

“Γνωρίζουμε περιπτώσεις όπου η οθόνη του iPhone X θα σταματήσει προσωρινά να ανταποκρίνεται μετά από μια γρήγορη αλλαγή σε κρύο περιβάλλον. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, η οθόνη ανταποκρίνεται πλήρως ξανά. Αυτό θα αντιμετωπιστεί σε μια επικείμενη ενημέρωση λογισμικού”.

Πηγή: Digitallife.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 4 =