αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Cisco παρέχει δωρεάν το εργαλείο τηλε-εργασίας Webex στην Ελλάδα

Η Cisco παρέχει δωρεάν το εργαλείο τηλε-εργασίας Webex στην Ελλάδα

Η Cisco ανακοίνωσε ότι παρέχει δωρεάν το σύστημα τηλεδιάσκεψης Webex, λόγω του COVID-19 και της ανάγκης για απομακρυσμένη εργασία

Οπως αναφέρει, παρατηρείται μια άνευ προηγουμένου αύξηση στην εργασία από απόσταση σε όλο τον κόσμο, η οποία καθημερινά διογκώνεται εκθετικά. Λόγω της παγκόσμιας κατάστασης που προκύπτει από τη ραγδαία εξάπλωση του ιού COVID-19 (ασθένεια του κορονοϊού), η εργασία από το σπίτι δεν είναι πλέον προνόμιο αλλά επιτακτική ανάγκη.

Σημειώνεται ότι:

• Η ζήτηση για τις υπηρεσίες του Webex στην Κίνα έχει αυξηθεί κατά 22 φορές από την έναρξη της επιδημίας.
• Κατά την ίδια χρονική περίοδο, παρατηρήθηκαν 4 έως 5 φορές περισσότεροι χρήστες στην Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και τη Σιγκαπούρη, ενώ ο μέσος χρόνος των τηλεδιασκέψεων με Webex διπλασιάστηκε στις χώρες αυτές.
• Κατά μέσο όρο, οι δωρεάν εγγραφές σε χώρες που έχουν επηρεαστεί, αυξήθηκαν 7 φορές σε σχέση με τα ποσοστά εγγραφής πριν από την επιδημία.

Το πλάνο πρόληψης της Cisco

Με την πρόσφατη ανοδική πορεία χρήσης του Cisco Webex στην Ιταλία και σε άλλες χώρες, η Cisco συνεχίζει να παρακολουθεί ενεργά τις τάσεις και τη χρήση της υπηρεσίας παγκοσμίως και να έχει ένα ενεργό σχέδιο υποστήριξης των επιχειρήσεων στις μεταβαλλόμενες ανάγκες τους. Είναι προτεραιότητα της εταιρίας να επιτρέπει στους ανθρώπους να επικοινωνούν από οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιαδήποτε συσκευή, ώστε να παραμένουν συνδεδεμένοι με τις ομάδες τους και να μπορούν να συνεχίσουν τις επιχειρηματικές η εκπαιδευτικές τους δραστηριότητες.

Ως ηγέτης της αγοράς, το καθιστούμε δυνατό με πολλούς τρόπους, τονίζει.

Με άμεση ισχύ, η εταιρία επεκτείνει τις δυνατότητες στη δωρεάν άδεια χρήσης του Cisco Webex στην Ελλάδα και σε όλες τις χώρες όπου είναι διαθέσιμη και όχι μόνο σε εκείνες που πλήττονται από τον COVID-19. Όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με την παροχή είναι διαθέσιμες εδώ.

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά της δωρεάν άδειας χρήσης του Cisco Webex περιλαμβάνουν:
• Απεριόριστη χρήση (χωρίς χρονικούς περιορισμούς)
• Υποστήριξη έως 100 συμμετέχοντες
• Δυνατότητα για συμμετοχή στο Webex με απλή τηλεφωνική κλήση (dial in) ή μέσω internet (VoIP)

Επιπλέον, σε αυτή την περίοδο ανάγκης, μέσω των συνεργατών της και της ομάδας πωλήσεων της Cisco, η εταιρία παρέχει δωρεάν άδειες χρήσης 90 ημερών σε επιχειρήσεις που δεν είναι πελάτες του Webex. Βοηθά επίσης τους υπάρχοντες πελάτες της, να ανταποκριθούν στις ταχέως μεταβαλλόμενες ανάγκες τους, καθώς είναι δυνατή η χρήση της υπηρεσίας από έναν πολύ μεγαλύτερο αριθμό συνεργατών και συναδέλφων που εργάζονται εκτός γραφείου, επεκτείνοντας τη χρήση τους, χωρίς επιπλέον κόστος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven − 3 =