αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑVyra… τις άγκυρες: Η ελληνική startup που τράβηξε το βλέμμα του National Geographic

Vyra… τις άγκυρες: Η ελληνική startup που τράβηξε το βλέμμα του National Geographic

Στις σελίδες του φημισμένου National Geographic φιλοξενήθηκε η ελληνική startup Vyra.com η οποία τον τελευταίο καιρό χαίρει όλο και μεγαλύτερης αναγνώρισης καθώς και πρόσφατης χρηματοδότησης από το Piraeus Jeremie Tech Catalyst Fund.

Η δημοφιλής ιστοσελίδα φιλοξένησε την πρώτη ελληνική πλατφόρμα οnline εκμίσθωσης σκαφών αναψυχής περιγράφοντας αναλυτικά την πρωτότυπη κρουαζιέρα που απευθύνει, ειδικά, στους «πολυμήχανους ταξιδιώτες» που θέλουν να βαδίσουν στα μονοπάτια του Οδυσσέα πλέοντας από την Τροία έως την Ιθάκη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η συγκεκριμένη κρουαζιέρα δίνει την ευκαιρία στους λάτρεις της αρχαιολληνικής παράδοσης, κι όχι μόνο, να μεταμορφωθούν σε σύγχρονο Οδυσσέα. Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας από την Τροία στην Ιθάκη ο ταξιδιώτης θα αναβιώσει τον μύθο μέσα από τις τοποθεσίες-σταθμούς της διαδρομής του περιβόητου ομηρικού ήρωα. «Ξεκινώντας από την Cannakale, κάθε νέος πολυμήχανος ταξιδευτής θα αντικρύσει την Δήλο, τον τόπο γέννησης των Θεών, θα διασχίσει τα στενά του Κορινθιακού κόλπου για να επισκεφτεί το ιερό Μαντείο των Δελφών, θα κάνει μια στάση στην πανέμορφη Κεφαλλονιά για να καταλήξει στον πολυπόθητο προορισμό».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Vyra.com, ως η πρώτη ελληνική πλατφόρμα online εκμίσθωσης σκαφών αναψυχής, προσφέρει ιστιοπλοϊκές διακοπές στις 6 μεγάλες αγορές της Μεσογείου (Ελλάδα, Τουρκία, Κροατία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία). Διαθέτοντας παραπάνω από 9500 επιλογές σκαφών, επιτρέπει την εκμίσθωση με διαδικασίες εύκολες, γρήγορες και σε προσιτές τιμές για όλους.

Ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2015 και λάνσαρε την ηλεκτρονική πλατφόρμα της τον Ιανουάριο του 2016. Η κράτηση υλοποιείται πολύ γρήγορα και εύκολα σε μόνον 3 απλά βήματα: Επιλογή προορισμού και σκάφους, εισαγωγή προσωπικών στοιχείων και πληρωμή online.

Από την ίδρυση της μέχρι σήμερα η πορεία της εταιρείας καταγράφεται ανοδική – η εταιρεία σημείωσε αύξηση 56% σε σχέση με πέρυσι. Μάλιστα πρόσφατα την επιτυχία της επισφράγισε και το Piraeus Jeremie Tech Catalyst Fund, το Venture Capital επενδυτικό ταμείο που έχει δημιουργήσει η Τράπεζα Πειραιώς με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων υπό το σχήμα JEREMIE, το οποίο αγκάλιασε τα επιχειρηματικά σχέδια της Vyra.com και θα αποτελέσει τον αρωγό στα επόμενα βήματα της, όπως το άνοιγμα σε νέες αγορές, το development νέων τεχνολογικών εφαρμογών στην πλατφόρμα και την δημιουργία νέων εντυπωσιακών πακέτων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × four =