αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑVouliagmenis Mall: Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για τις κύριες εργασίες κατασκευής του μεγαλύτερου mall της Ελλάδας

Vouliagmenis Mall: Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για τις κύριες εργασίες κατασκευής του μεγαλύτερου mall της Ελλάδας

Σε φουλ ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο Ελληνικό. Εκεί, όπως έχουμε πει, θα γίνει μεταξύ άλλων το Vouliagmenis Mall. Το μεγαλύτερο mall της Ελλάδας και της Νότιας Ευρώπης. Πλέον έγινε η έκδοση της οικοδομικής άδειας για τις κύριες εργασίες κατασκευής του Commercial Hub, που περιλαμβάνει το εμπορικό κέντρο Vouliagmenis Mall και γραφειακούς χώρους.

Όπως έχουμε ξανά πει, το mall θα έχει συνολική έκταση 185.000 τ.μ. Προηγμένες ψηφιακές τεχνολογίες, εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης και gadgets με αισθητήρες αφής θα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών, προσφέροντας πρωτόγνωρες εμπειρίες. Αειφορία και καινοτομία αποτελούν τα χαρακτηριστικά του βιώσιμου σχεδιασμού του.

Μέχρι στιγμής έχει συμφωνηθεί (Signed Heads of Terms) η μίσθωση του περίπου του 70% της συνολικής μισθώσιμης επιφάνειας.

Οι προκαταρκτικές εργασίες εκσκαφών ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο, ενώ οι κύριες εργασίες της ανέγερσης θα ξεκινήσουν το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Υπολογίζεται ότι θα υποδέχεται 17 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − 6 =