αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑVolotea: Η αεροπορική εταιρία που σε στέλνει στη Βερόνα, στη Σαντορίνη και αλλού, με τιμές από 19 ευρώ

Volotea: Η αεροπορική εταιρία που σε στέλνει στη Βερόνα, στη Σαντορίνη και αλλού, με τιμές από 19 ευρώ

Το δικό της μπαράζ προσφορών σε Ελλάδα και εξωτερικό, κάνει η Volotea. Όπως σημειώνει η εταιρία στο site της: «Στη Volotea κάνουμε το φυσιολογικό πραγματικότητα: συνδέουμε μικρές και μεσαίες ευρωπαϊκές πόλεις με απευθείας πτήσεις χωρίς στάσεις σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Θέλουμε να περνάτε περισσότερο χρόνο στον προορισμό σας και λιγότερο στο αεροπλάνο.Προσφέρουμε πολλούς προορισμούς, πτήσεις χωρίς στάσεις, χαμηλές τιμές, λογικές ώρες, φιλικά αεροδρόμια, συνεργασία με τους ντόπιους και φιλοξενία. Καλή εξυπηρέτηση σε χαμηλή τιμή».

Η Volotea θα έχει στη διάθεσή της 32 αεροσκάφη, κατηγορίας Airbus A319 και Boeing 717. Και τα δύο μοντέλα είναι αναγνωρισμένα για την άνεση και την αξιοπιστία τους, ενώ η Volotea προσφέρει ανακλινόμενα καθίσματα που είναι 5% πιο ευρύχωρα από τον μέσο όρο των αεροπορικών γραμμών.

Σε ότι αφορά την Ελλάδα, αυτή τη στιγμή η εταιρία προσφέρει εισιτήρια από 19 ευρώ για διάφορους προορισμούς. Δείτε παρακάτω την λίστα, ενώ αν θέλετε να κάνετε κάποια κράτηση επισκεφτείτε το επίσημο site.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × four =