αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑVodafone σταθερή: Τέλος η έκπτωση 1 ευρώ για όσους έχουν επιλέξει ηλεκτρονικό λογαριασμό

Vodafone σταθερή: Τέλος η έκπτωση 1 ευρώ για όσους έχουν επιλέξει ηλεκτρονικό λογαριασμό

Η Vodafone σταθερή ανακοίνωσε την κατάργηση της έκπτωσης του ηλεκτρονικού λογαριασμού 1 ευρώ με ΦΠΑ.

Η ανακοίνωση:

Η Vodafone-ΠΑΝΑΦΟΝ ανακοινώνει τη διακοπή παροχής έκπτωσης ηλεκτρονικού λογαριασμού e-bill (1€/μήνα με ΦΠΑ) από 15/9/2023, για όλους τους νέους συνδρομητές υπηρεσιών VODAFONE Home και για συνδρομητές που ανανεώνουν τη σύμβασή τους από την ανωτέρω ημερομηνία.

Η αντίστοιχη ανακοίνωση της Cosmote από την 21 Αυγούστου:

Ο ΟΤΕ ΑΕ και η COSMOTE AE ανακοινώνουν ότι:

• Από την 1/10/2023, για τους συνδρομητές που λαμβάνουν μηνιαίο e-λογαριασμό σταθερής τηλεφωνίας και από τις 23/10/2023 για τους συνδρομητές που λαμβάνουν διμηνιαίο e-λογαριασμό, καταργείται η παροχή της έκπτωσης 1€/ μήνα (0,77€ προ ΦΠΑ και τέλους σταθερής τηλεφωνίας) ή 2€ / δίμηνο (1,54€ προ ΦΠΑ και τέλους σταθερής τηλεφωνίας).

• Από 1/10/2023, για τους συνδρομητές που λαμβάνουν e-λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας, καταργείται η παροχή της έκπτωσης 0,98€ / μήνα (0,72€ προ ΦΠΑ και τέλους κινητής τηλεφωνίας).

H κατάργηση της έκπτωσης θα εμφανιστεί στον πρώτο λογαριασμό που θα εκδοθεί για κάθε συνδρομητή μετά τις ως άνω ημερομηνίες αντίστοιχα. Οι συνδρομητές σταθερής και κινητής τηλεφωνίας των ανωτέρω εταιρειών που επηρεάζονται έχουν δικαίωμα να καταγγείλουν τη σύμβασή τους αζημίως έως και δύο (2) μήνες, εάν λαμβάνουν μηνιαίο λογαριασμό, ή τρεις (3) μήνες, εάν λαμβάνουν διμηνιαίο λογαριασμό, από τη θέση σε ισχύ των άνω τροποποιήσεων, υπό την προϋπόθεση ότι τα αποτελέσματα της καταγγελίας επέρχονται όχι νωρίτερα από την προηγούμενη ημέρα από την ημέρα ενεργοποίησης της τροποποίησης.

Για τους συνδρομητές με σύμβαση ορισμένου χρόνου εξακολουθούν να ισχύουν οι
υποχρεώσεις τους για την καταβολή τυχόν υπολοίπου σχετικά με επιδότηση συσκευής
ή τερματικού εξοπλισμού που δεν έχει αποσβεστεί μέχρι την στιγμή της καταγγελίας,
σύμφωνα με τους όρους της σύμβασής τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + nine =