αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑVodafone σταθερή: Τέλος η έκπτωση 1 ευρώ για όσους έχουν επιλέξει ηλεκτρονικό λογαριασμό

Vodafone σταθερή: Τέλος η έκπτωση 1 ευρώ για όσους έχουν επιλέξει ηλεκτρονικό λογαριασμό

Η Vodafone ξεκίνησε τα SMS στους συνδρομητές της ενημερώνοντας πως κόβει την έκπτωση ηλεκτρονικού λογαριασμού από 22/10/2023, για όλους τους υφιστάμενους συνδρομητές υπηρεσιών σταθερής και Vodafone TV.

Πιο συγκεκριμένα, αυξάνεται έμμεσα ο λογαριασμός κατά ένα ευρώ το μήνα, ενώ η κατάργηση αφορά και την έκπτωση που αποδίδεται στην περίπτωση ηλεκτρονικής πληρωμής (μέσω Vodafone.gr ή My Vodafone App ή πάγιας εντολής).

Διευκρινίζεται ότι η διακοπή της έκπτωσης ηλεκτρονικού λογαριασμού e-bill, θα εφαρμοστεί από τον λογαριασμό που θα εκδοθεί για κάθε συνδρομητή από τις 22/10/23 και για περίοδο χρέωσης μετά την ανωτέρω ημερομηνία. Αντίστοιχα η διακοπή της έκπτωσης μετά από ηλεκτρονική πληρωμή θα εφαρμοστεί για ηλεκτρονικές πληρωμές που θα πραγματοποιηθούν μετά τις 21/10/2023.

Μέσα στον Σεπτέμβριο η εταιρία είχε βγάλει ανακοίνωση για τους νέους συνδρομητές και τις ανανεώσεις:

Η Vodafone-ΠΑΝΑΦΟΝ ανακοινώνει τη διακοπή παροχής έκπτωσης ηλεκτρονικού λογαριασμού e-bill (1€/μήνα με ΦΠΑ) από 15/9/2023, για όλους τους νέους συνδρομητές υπηρεσιών VODAFONE Home και για συνδρομητές που ανανεώνουν τη σύμβασή τους από την ανωτέρω ημερομηνία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − sixteen =