αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑVerified στο Instagram: Πως θα βάλεις το μπλε σηματάκι στο προφίλ σου (Εικόνες)

Verified στο Instagram: Πως θα βάλεις το μπλε σηματάκι στο προφίλ σου (Εικόνες)

Το έχεις δει ίσως σε προφίλ διασήμων στο Instagram: Είναι το μπλε σηματάκι δίπλα από το username τους. ‘Η αλλιώς το Verified όπως το ονομάζει η πλατφόρμα. Ένα σηματάκι που το παίρνεις από το ίδιο το Instagram και πιστοποιεί ότι το προφίλ που βλέπεις αντιστοιχεί στο πρόσωπο ή το brand που λέει ότι εκπροσωπεί.

Αλλά πως μπορείς να βάλεις αυτό το σηματάκι στο δικό σου προφίλ; Πρέπει να κάνεις αίτηση στην πλατφόρμα. Το αμερικανικό Hootsuite παραθέτει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.

Bήμα 1

Instagram menu

Βήμα 2

Instagram settings menu

Βήμα 3

Instagram Settings menu with "Account" highlighted

Βήμα 4

How to "request verification" on Instagram

Βήμα 5

Instagram verification details

Βήμα 6

attaching photo ID for Instagram verification

 

Χρήσιμες πληροφορίες

Μπορεί να κάνεις σωστά όλη την παραπάνω διαδικασία, ωστόσο το Instagram το λέει ξεκάθαρα στους όρους του: «submitting a request for verification does not guarantee that your account will be verified». Με απλά λόγια, μπορεί να έκανες την αίτηση σου, αλλά αυτή… να απορριφθεί.

Αν θες να έχεις περισσότερες πιθανότητες για να πάρεις το μπλε σηματάκι, φρόντισε να έχεις ένα πλήρες bio στο προφίλ σου.

Βεβαιώσου ότι είσαι απόλυτα ακριβής και ειλικρινής σε όλα τα στάδια της διαδικασίας επαλήθευσης του Instagram. Χρησιμοποιήσε το πραγματικό σου όνομα και επέλεξε μια σωστή κατηγορία για τον λογαριασμό σου. Το πιο σημαντικό, χρησιμοποίησε ένα πραγματικό έγγραφο για να αποδείξεις την ταυτότητά σου.

Ναι, είναι σημαντικό να έχεις πολλούς followers, αλλά δεν αρκεί από μόνο του. Φρόντισε να έχεις μια καλή παρουσία και εκτός Instagram, για παράδειγμα με ένα προσωπικό site ή blog. Το Instagram συνήθως δίνει το μπλε σηματάκι σε άτομα ή brands που «έχουν κάτι να πουν».

Και φυσικά πρέπει να φαίνεται ότι είσαι ενεργός στο Instagram. Άρα πρέπει να ανεβάζεις συχνά υλικό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 1 =