αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑUPDATE: Παράταση στους ευνοϊκούς διακανονισμούς για οφειλές σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ

UPDATE: Παράταση στους ευνοϊκούς διακανονισμούς για οφειλές σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι παρατείνει την προθεσμία στους καταναλωτές για διακανονισμό των οφειλών με 36 δόσεις χωρίς προκαταβολή, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2016.

AdTech AdΤην ίδια ώρα και η ΕΥΔΑΠ αποφάσισε την παράταση της ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων χρεών στην εταιρεία, επίσης έως τις 31 Δεκεμβρίου, όπως σημειώνει το News247.gr.

Στην ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ τονίζεται ότι: «Μέχρι την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016 παρατείνεται η εφαρμογή του Προγράμματος Ευνοϊκής Ρύθμισης Οφειλών της ΕΥΔΑΠ, το οποίο έληγε σήμερα 31 Οκτωβρίου, λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος και προσέλευσης του καταναλωτικού κοινού».

Αντίστοιχα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το ΔΣ της ΔΕΗ, στη σημερινή του συνεδρίαση, συνεκτιμώντας τη συνεχιζόμενη προσέλευση των πελατών της για διακανονισμό των οφειλών τους με αμείωτο ρυθμό, και ανταποκρινόμενο στα σχετικά πολλαπλά αιτήματα φορέων, αποφάσισε, δίνοντας μια τελευταία ευκαιρία και στους υπόλοιπους πελάτες, να παρατείνει την ισχύ του συνολικού προγράμματος διακανονισμού των οφειλών με 36 δόσεις χωρίς προκαταβολή, ορίζοντας ελάχιστη μηνιαία δόση τα 10 ευρώ, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2016.

Μέχρι και σήμερα έχουν διακανονίσει τις οφειλές του περισσότεροι από 510.000 πελάτες της, με συνολικό ύψος οφειλής πλέον του 1,335 δις ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + 9 =