αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑUnited Airlines: Πως μια βίαιη απομάκρυνση επιβάτη, έφερε ζημιά 1 δισ. δολαρίων

United Airlines: Πως μια βίαιη απομάκρυνση επιβάτη, έφερε ζημιά 1 δισ. δολαρίων

Μετά τη «βουτιά» των μετοχών της United Airlines, η εταιρεία ζήτησε για δεύτερη φορά άφεση αμαρτιών για το περιστατικό με τη βίαιη απομάκρυνση επιβάτη από αεροσκάφος της.

Η εταιρεία υπέστη ζημία ύψους ενός δισεκατομμυρίων δολαρίων, γεγονός που αποδίδεται στον αντίκτυπο και είχε το πρωτοφανές περιστατικό, προκαλώντας ακόμη και την αντίδραση του Λευκού Οίκου, όπως σημειώνει το Economy365.gr. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας χαρακτήρισε την υπόθεση πραγματικά τρομακτική. «Κανείς, ποτέ, δεν πρέπει να πέφτει θύμα μίας τέτοιας άσχημης συμπεριφοράς», υποστήριξε ο Όσκαρ Μουνιόζ σε επιστολή προς τους υπαλλήλους της εταιρείας, μία ημέρα μετά τη δημοσίευση του βίντεο που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media. Σημειώνεται, ότι ο επιβάτης βρέθηκε «χωρίς θέση» λόγω υπερκράτησης- με ευθύνη, δηλαδή, της εταιρείας.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το πρωτοφανές περιστατικό, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας “United Airlines”, Oσκαρ Μουνιόζ, δήλωσε πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί  όπως αναφέρει το BBC.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο