αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑUnder Armour, Forever 21 και Marriott: Τρεις μεγάλοι «παίχτες» που… ψηφίζουν Ελλάδα

Under Armour, Forever 21 και Marriott: Τρεις μεγάλοι «παίχτες» που… ψηφίζουν Ελλάδα

Την ώρα που η Ελλάδα δεν θεωρείται και το πιο… φιλικό περιβάλλον για να κινηθεί κάποιος επιχειρηματικά, μεγάλες διεθνείς εταιρίες δείχνουν να έχουν τη διάθεση να κάνουν τολμηρές κινήσεις, κάνοντας «αποβίβαση» στη χώρα μας.

«Ντεμπούτο» στην ελληνική αγορά έκανε πριν λίγο καιρό και η αμερικάνικη εταιρεία αθλητικών ειδών «Under Armour». Υπό την ομπρέλα του ομίλου Φάις, ο οποίος εξασφάλισε την αντιπροσωπεία της φίρμας- φαινόμενο (πέρασε στη δεύτερη θέση στην αγορά των ΗΠΑ μετά την Nike με πωλήσεις που άγγιξαν το 1,2 δισ. το 2014) άνοιξε τον Σεπτέμβριο το πρώτο κατάστημα με αποκλειστικά είδη «Under Armour» στη Νέα Ερυθραία, ενώ από το 2017 υπάρχουν σχέδια για τη δημιουργία τριών νέων σημείων σε αγορές υψηλής προβολής και σε εμπορικά κέντρα.

Όπως σημειώνει η Ημερησία, την είσοδό της στην Ελλάδα από τη νέα χρονιά έχει προαναγγείλει επίσης μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ένδυσης και υπόδησης, η αμερικάνικη «Forever 21».

Όπως είπε πρόσφατα στην «Η» ο Αλέξανδρος Δούκας, επικεφαλής της Teren Management Europe που έχει το αποκλειστικό franchisee του brand για 12 ευρωπαϊκές χώρες, «με τα σημερινά δεδομένα, θεωρούμε ότι η ελληνική αγορά μόδας εμφανίζει ήδη ικανοποιητικά στοιχεία δυναμικής και πως το ελληνικό κοινό είναι απολύτως έτοιμο να υποδεχθεί τη Forever 21». Επιπλέον, στην τουριστική αγορά της Αθήνας επέστρεψε η Marriott με την ανάληψη της διαχείρισης του Metropolitan στη Λ. Συγγρού, ύστερα από συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, τον όμιλο Χανδρή. Η μεγαλύτερη αλυσίδα διαχείρισης ξενοδοχείων στον κόσμο, σύμφωνα με όσα ανέφερε πριν λίγο διάστημα στην «Η» ο επικεφαλής της Marriott για την Ελλάδα και την Κύπρο, Νίκος Χάντζος, έχει καταστρώσει ένα εκτεταμένο σχέδιο ανάπτυξης που προβλέπει την ενίσχυση της θέσης της στην πρωτεύουσα και την απόκτηση παρουσίας στα δημοφιλή θέρετρα της χώρας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + 4 =