αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑUber: Νέα υπηρεσία αποστολής και παραλαβής πακέτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όλο το 24ωρο

Uber: Νέα υπηρεσία αποστολής και παραλαβής πακέτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όλο το 24ωρο

Τη δυνατότητα να στείλουν και να λάβουν πακέτα έως 20 κιλά – και όχι μόνο να μετακινούνται οι ίδιοι – έχουν, από σήμερα, οι χρήστες της εφαρμογής Uber σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η υπηρεσία, που παρέχεται από τα συνεργαζόμενα ταξί, είναι διαθέσιμη στο κοινό των δύο πόλεων 24 ώρες το 24ωρο και η χρέωση γίνεται βάσει ταξίμετρου.

Η νέα υπηρεσία διακίνησης ασυνόδευτου πακέτου προσφέρει αναβαθμισμένη εμπειρία αποστολής δεμάτων, αναφέρει η εταιρεία. Κατά την υποβολή του αιτήματος για την παροχή της υπηρεσίας θα προβάλλεται εκτίμηση κόστους, όπως σε όλες τις υπηρεσίες της Uber, ενώ η πληρωμή θα πραγματοποιείται επίσης μέσω της εφαρμογής.

Πώς μπορείτε να στείλετε Uber Πακέτο

1. Στην εφαρμογή Uber επιλέξτε «Πακέτο». Προσδιορίστε αν θέλετε να «Στείλετε» ή να «Παραλάβετε» ένα αντικείμενο.
2. Πληκτρολογήστε το σημείο παραλαβής και παράδοσης του αντικειμένου και ετοιμάστε το πακέτο για τον συνεργαζόμενο οδηγό ταξί.
3. Επιλέξτε «Πακέτο».
4. Συμπληρώστε τις απαιτούμενες πληροφορίες.
5. Μοιραστείτε τη διαδρομή με τον παραλήπτη/αποστολέα του αντικειμένου, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν την παράδοση σε πραγματικό χρόνο.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς οι χρήστες της πλατφόρμας μας έχουν ακόμη μια σύγχρονη και ποιοτική υπηρεσία στη διάθεσή τους και οι συνεργαζόμενοι οδηγοί ταξί μια πρόσθετη δυνατότητα ανάπτυξης των δραστηριοτήτων τους μέσω της εφαρμογής της Uber», δήλωσε η κ. Σαρίτα Βαρούχ, γενική διευθύντρια της Uber Greece.

Για τους χρήστες που διαθέτουν την εφαρμογή Uber στα αγγλικά η υπηρεσία εμφανίζεται ως «Uber Package». Η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη σε διάφορες χώρες του κόσμου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − 8 =