αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑTwitter Spaces: Τα νέα ηχητικά chat rooms του Twitter

Twitter Spaces: Τα νέα ηχητικά chat rooms του Twitter

Στο πεδίο των ηχητικών chat rooms μπαίνει δυνατά το Twitter. Λανσάροντας τα Twitter Spaces. Τι είναι αυτά; Πρόκειται για ψηφιακά «δωμάτια» στα οποία οι χρήστες μπορούν να συνομιλούν σε live χρόνο. Δηλαδή οι χρήστες θα δημιουργούν ψηφιακούς χώρους για ακολούθους και άλλους χρήστες που θα θέλουν να συμμετέχουν.

Οι διαχειριστές έχουν πλήρη έλεγχο σχετικά με το ποιος μπορεί και δεν μπορεί να μιλήσει στο Space τους. Το Twitter βάζει στο παιχνίδι επίσης τις αντιδράσεις που μοιάζουν με χειρονομίες, live transcriptions, την κοινοποίηση tweets και τη δυνατότητα αναφοράς και μπλοκαρίσματος χρηστών.

“Το νέο μας πείραμα φέρνει τον κόσμο κοντά, ώστε να συνδεθούν σε ένα οικείο, ‘συζητήσιμο’ χώρο. Φανταζόμαστε τα καλύτερα Spaces να δίνουν την αίσθηση που δίνει ένα δείπνο με καλούς οικοδεσπότες”, ανέφερε η εταιρεία. “Σε ένα πολύ καλό δείπνο, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε εάν όλοι πέρασαν καλά, αλλά πως όλοι αισθάνθηκαν άνετα σε αυτό. Επιθυμούσαμε το Spaces να προσδίδει το ίδιο μαγικό συναίσθημα”.

Προς το παρόν η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε μόλις 1.000 testers. Ωστόσο όπως ανακοίνωσε η πλευρά του Twitter θα επεκταθεί σε επιπλέον 3.000 άτομα. Μένει να δούμε βέβαια πότε θα βγει από την Beta έκδοση και θα γίνει άνοιγμα σε όλους τους χρήστες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 2 =