αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑTwitter προς Elon Musk: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»

Twitter προς Elon Musk: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»

Τα ξημερώματα του Σαββάτου ώρα Ελλάδας, όπως μετέδωσε και το It’s Possible, έσκασε η «βόμβα»: Ο Elon Musk έκανε γνωστό ότι θέλει να μην προχωρήσει στην εξαγορά του Twitter.

Τι απαντά όμως ο τεχνολογικός γίγαντας; «Θα τα πούμε στα δικαστήρια», διεμήνυσε η Twitter στον Musk.

«Το συμβούλιο του Twitter έχει δεσμευτεί να κλείσει τη συναλλαγή με την τιμή και τους όρους που έχουν συμφωνηθεί με τον κ. Musk και σχεδιάζει να κινήσει νομικά μέτρα για την επιβολή της συμφωνίας συγχώνευσης», έγραψε o πρόεδρος του Twitter, Μπρετ Τέιλορ. «Είμαστε σίγουροι ότι θα επικρατήσουμε στο Πρωτοδικείο του Ντέλαγουερ».

Όταν ο Musk και το Twitter υπέγραψαν για πρώτη φορά τη συμφωνία, και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να καταβάλουν ρήτρα τερματισμού 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων σε περίπτωση που οι δύο υποχωρήσουν για συγκεκριμένους λόγους. Ο Musk συμφώνησε να πληρώσει το ποσό εάν δεν είναι σε θέση να εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση που χρειάζεται για να ολοκληρώσει την εξαγορά. Και το Twitter συμφώνησε να πληρώσει το τέλος εάν βρει άλλον αγοραστή ή το διοικητικό συμβούλιο του συνέστησε στους μετόχους να ψηφίσουν κατά της προσφοράς του Musk.

Εφόσον ο Musk ισχυρίζεται ότι το Twitter παραβίασε τους όρους της συμφωνίας μη γνωστοποιώντας κρίσιμες επιχειρηματικές πληροφορίες όσον αφορά τα bots, φαίνεται ότι προσπαθεί να ξεφύγει χωρίς να πληρώσει τίποτα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + 20 =