αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑTwitter: Έρχονται οι τηλεφωνικές κλήσεις με απόκρυψη αριθμού. Και άλλα

Twitter: Έρχονται οι τηλεφωνικές κλήσεις με απόκρυψη αριθμού. Και άλλα

Με ανάρτηση του ο Ελον Μασκ επιβεβαίωσε τις φήμες ότι η X, η εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ήταν προηγουμένως γνωστή ως Twitter, θα παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες της να πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις και τηλεφωνικές κλήσεις έχοντας την δυνατότητα αν το επιθυμούν να κρατούν κρυφό τον τηλεφωνικό τους αριθμό. Οι χρήστες δεν θα χρειάζεται πλέον να καλούν στον τηλεφωνικό του αριθμό ένα χρήστη μέσω της πλατφόρμας αλλά θα επιλέγουν απλά το username του στην πλατφόρμα.

Οι χρήστες θα μπορούν να επικοινωνούν είτε μέσω βίντεο, είτε μέσω ήχου είτε μέσω της υπηρεσίας άμεσων μηνυμάτων (DM) και θα μπορούν να το κάνουν είτε μέσω των κινητών τηλεφώνων (Android και iPhone) είτε μέσω υπολογιστών (PC και Mac). Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η ημερομηνία έναρξης της υπηρεσίας αυτής ούτε αν αφορά όλους τους χρήστες της πλατφόρμας ή εκείνους που καταβάλουν κάποια συνδρομή σε αυτή.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο σχέδιο του Μασκ να μετατρέψει την X στην «πλατφόρμα των πάντων» όπως την έχει χαρακτηρίσει, μια πλατφόρμα δηλαδή που θα μπορεί ένας χρήστης να πραγματοποιεί το σύνολο των καθημερινών του δραστηριοτήτων επαγγελματικών και προσωπικών, να περνάει ευχάριστα τον χρόνο του κ.α.

https://www.naftemporiki.gr/wp-content/uploads/2023/09/muskvieocalls.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four − four =