αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑTreatwell: H κορυφαία πλατφόρμα κρατήσεων ομορφιάς στην Ευρώπη, ξεκινά επίσημα τη λειτουργία της στην Ελλάδα

Treatwell: H κορυφαία πλατφόρμα κρατήσεων ομορφιάς στην Ευρώπη, ξεκινά επίσημα τη λειτουργία της στην Ελλάδα

Η Treatwell, ευρωπαϊκός ηγέτης στις online κρατήσεις υπηρεσιών ομορφιάς και ευεξίας, με παρουσία ήδη σε 13 χώρες, ξεκινά επίσημα τη λειτουργία της στην Ελλάδα. Από σήμερα, είναι διαθέσιμο το marketplace, το οποίο περιλαμβάνει πολλά νέα καταστήματα ομορφιάς, καθώς και εκείνα που ήδη χρησιμοποιούν το λογισμικό (SaaS) της Uala. Αυτό οφείλεται στη σύμπραξη δυνάμεων μεταξύ της Treatwell και της Uala, της ιστοσελίδας και εφαρμογής που δραστηριοποιείται στη Νότια Ευρώπη και είναι αφιερωμένη στον κόσμο της ομορφιάς. Η Uala είναι ήδη διαθέσιμη στην Ελλάδα από το 2018.

Η online κράτηση υπηρεσιών είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο στον κλάδο της ομορφιάς, με όλο και περισσότερα κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής να εγκαταλείπουν τις χειρόγραφες σημειώσεις υπέρ μιας πιο έξυπνης λύσης διαχείρισης της επιχείρησής τους.  Έχοντας ως στόχο την επίσπευση του ψηφιακού μετασχηματισμού στον τομέα αυτό, η Treatwell λανσάρει σήμερα το marketplace στην Ελλάδα, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να κλείνουν τα ραντεβού ομορφιάς τους με λίγα μόνο κλικ και ανά πάσα στιγμή. Αυτό επιτρέπει επίσης στις εγχώριες επιχειρήσεις του κλάδου να μεγιστοποιήσουν την online παρουσία τους.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της ανάπτυξης στην ελληνική αγορά, η Treatwell μπορεί ήδη να βασίζεται στη δυναμική του τμήματος πωλήσεων και τη μεγάλη τεχνογνωσία της ομάδας της Uala, η οποία μόλις ολοκλήρωσε τη διαδικασία της ευρωπαϊκής συγχώνευσης με την Treatwell σε έναν ενιαίο Όμιλο με την επωνυμία Treatwell. Με την ενέργεια αυτή, η Treatwell επιβεβαιώνει ότι αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο για τις κρατήσεις στον τομέα της ομορφιάς και της ευεξίας, αλλά και για την ψηφιοποιημένη διαχείριση κομμωτηρίων και κέντρων αισθητικής. Η δυναμική αυτής της συνένωσης έγκειται στο συνδυασμό των δύο αντίστοιχων τομέων υπεροχής – κρατήσεις και χρήστες για την Treatwell, λογισμικό διαχείρισης κομμωτηρίων για την Uala-, καθώς και στη στρατηγική βελτιστοποίηση της παρουσίας των δύο εταιρειών στην Ευρώπη, όπου η Ελλάδα διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο.

«Ανυπομονούσαμε να μοιραστούμε αυτά τα νέα. Η Treatwell προσπαθεί εδώ και χρόνια να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους χρήστες της και τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις», λέει ο Giampiero Marinò, CEO της Treatwell. «Η συγχώνευση με την Uala δεν μπορεί παρά να αποτελέσει μια προστιθέμενη αξία που ακολουθεί την επιτυχημένη δουλειά και τη συνέργεια μεταξύ των δύο ομάδων και μας επιτρέπει να γίνουμε ακόμη πιο ισχυροί σε μια αγορά με τεράστιες δυνατότητες όπως η Ελλάδα».

Επικεφαλής της ανάπτυξης στην Ελλάδα είναι η Nelly Bonfiglio, η οποία μόλις ανέλαβε Διευθύνουσα Σύμβουλος (Managing Director) για τις αγορές της Ιταλίας και της Ελλάδας. Χάρη στην τεχνογνωσία της στον ψηφιακό κόσμο, με 10 χρόνια εμπειρίας σε πολυεθνικές εταιρείες, η Nelly θέλει σήμερα να δώσει ώθηση στην ελληνική αγορά, ξεκινώντας με την ενίσχυση του εργατικού δυναμικού με συνολικά 30 υπαλλήλους μέχρι το τέλος του 2023. Συγκεκριμένα, θα αναζητηθούν ταλέντα από τους κλάδους της τεχνολογίας και των πωλήσεων.

«Για την Treatwell, σε αυτή τη συγκεκριμένη ιστορική στιγμή για τον Όμιλο, η Nelly αποτελεί μια αδιαμφισβήτητα πολύτιμη προσθήκη που επιδιώξαμε και επιθυμούσαμε έντονα, με στόχο να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην Ελλάδα, η οποία για εμάς παραμένει μια αγορά όπου έχουμε σημαντικά σχέδια επέκτασης», προσθέτει ο CEO της Treatwell, Giampiero Marinò.

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − 13 =