αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑTravelgogo: Η νέα πλατφόρμα που συνδέει τους τουρίστες με τους ντόπιους. Και προσφέρει εμπειρίες που δεν περίμενες

Travelgogo: Η νέα πλατφόρμα που συνδέει τους τουρίστες με τους ντόπιους. Και προσφέρει εμπειρίες που δεν περίμενες

Οκτώ νέοι από τρεις διαφορετικές χώρες ενώνουν τις δυνάμεις τους και δίνουν μια ξεχωριστή διάσταση στον «τουρισμό εμπειρίας», καθώς η πλατφόρμα που έχουν δημιουργήσει, προσφέρει στον ταξιδιώτη μοναδικές και βιωματικές εμπειρίες από τη ζωή, τις συνήθειες, και τις παραγωγικές ιδιαιτερότητες του τόπου που θέλει να επισκεφθεί.

Η πλατφόρμα φέρνει σε επικοινωνία τον ταξιδιώτη που θέλει να γνωρίσει από κοντά την παραγωγική διαδικασία διαφόρων προϊόντων ενός τόπου, την κουζίνα του, τα ιδιαίτερα επαγγέλματα του, τις δεξιότητες ανθρώπων, να συμμετάσχει σε διάφορα έθιμα για να μυηθεί στην κουλτούρα ενός λαού ή να περιπλανηθεί σε κρυμμένες γωνιές μιας περιοχής που δεν μπορεί να δει μόνος του ή συμμετέχοντας σε ένα τουριστικό group.

To Travelgogo είναι μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα παροχής «ασυνήθιστων» και προσιτών ταξιδιωτικών εμπειριών σε διάφορα μέρη της Ελλάδος και ανά τον κόσμο. Βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και αναζητεί ντόπιους σε διάφορα μέρη της Ελλάδος πρόθυμους να γίνουν οι πρωταγωνιστές αυτής της εμπειρίας, οι άνθρωποι που θα μεταφέρουν τη γνώση τους, την δουλειά τους και την κουλτούρα του τόπου τους σε ταξιδιώτες που αναζητούν έναν εναλλακτικό εμπειρικό τουρισμό.

Η ευκαιρία για τους ντόπιους

Η εγγραφή για τους κατοίκους, μιας πόλης ή μιας περιοχής, που θέλουν να παρέχουν τις γνώσεις τους πάνω σε αυτές τις ταξιδιωτικές εμπειρίες είναι δωρεάν. Οι ντόπιοι μέσω του Travelgogo έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν την αγάπη για την πόλη τους και να συνεισφέρουν τα ταλέντα τους σε ταξιδιώτες δημιουργώντας για αυτούς αξέχαστες εμπειρίες και στιγμές. Έχουν έτσι και τη δυνατότητα να δημιουργήσουν επιπλέον εισόδημα παρέχοντας τις εμπειρίες στους χρήστες μέσω της πλατφόρμας.

Η ευκαιρία για τους ταξιδιώτες

Ο ταξιδιώτης μέσω της πλατφόρμας έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει διάφορα κρυμμένα σημεία πολιτιστικού κυρίως λαογραφικού ενδιαφέροντος , ήθη έθιμα και παραδόσεις, γαστρονομικά μυστικά και παραδοσιακές πρακτικές παραγωγής τοπικών προϊόντων, στις πόλεις του προορισμού του με το να αλληλεπιδράσει με τους ντόπιους κατοίκους.

Πίσω από την ιδέα του Τravelgogo βρίσκονται οι νέοι, αλλά με εμπειρία στο τουριστικό προϊόν, Αντώνης Σπυριδάκης, Founder & CEO, Σοφία Χριστακίδου, Co-Founder & CFO, Raquel Cardoso, Co-Founder & CMO, Χάρης Παπαδάκης, Co-Founder & CTO, Slavka Terekova, Social Media Manager και Κρινιώ Μπύρου, Ηead of Business Development, η Ευαγγελία Μερτζάνη, PR & Community Mager και η Αγγελική Γιανακοπούλου, Copywriter από την Ελλάδα, την Πορτογαλία και τη Σλοβακία αντίστοιχα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × five =