αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑTrastor: H εταιρία που μόλις αγόρασε ακίνητο στην Ερμού δίνοντας 2,5 εκατ. ευρώ

Trastor: H εταιρία που μόλις αγόρασε ακίνητο στην Ερμού δίνοντας 2,5 εκατ. ευρώ

Η Trastor Α.Ε.Ε.Α.Π. ανακοίνωσε ότι την 28.03.2018 υπερθεμάτισε σε δημόσιο πλειστηριασμό για την απόκτηση εμπορικού καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Ερμού 16 και 18.

Πρόκειται για κατάστημα στον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας, συνολικής επιφάνειας 109,12 τ.μ.

Όπως διαβάζουμε στο Economy365.gr, το τίμημα που προσέφερε η Εταιρεία ανήλθε σε 2.561.500 Ευρώ. Εντός του προσεχούς διαστήματος αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικαστικές ενέργειες για την απόκτηση του ανωτέρω ακινήτου.

O κ. Τάσος Καζίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, δήλωσε σχετικά: “Η επιλογή της Trastor να διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της με ένα κατάστημα στη καρδιά του εμπορικού κέντρου της Αθήνας, εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής μας για τοποθετήσεις σε ακίνητα υψηλής εμπορικότητας, αξιοποιώντας μεθοδικά και στοχευμένα τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται.”

Η Trastor Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία (Trastor Α.Ε.Ε.Α.Π.), είναι η πρώτη Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία που συστάθηκε στην Ελλάδα και εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών (TRASTOR:GA). Η Εταιρεία δραστηριοποιείται σε επενδύσεις σε ακίνητη περιουσία κυρίως στην Ελλάδα και στην ενεργό διαχείριση του χαρτοφυλακίου της, ο δε κύκλος εργασιών της προέρχεται κατά κύριο λόγο από έσοδα από μισθώματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + fifteen =