αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑToughpad FZ-A2: Το tablet της Panasonic μπορεί να «επιβιώσει» πέφτοντας από ύψος 2 μέτρων

Toughpad FZ-A2: Το tablet της Panasonic μπορεί να «επιβιώσει» πέφτοντας από ύψος 2 μέτρων

Η Panasonic επεκτείνει την επιτυχημένη σειρά των Toughbook laptops και tablets, η οποία αποτελείται από μοντέλα που μπορούν να αντεπεξέλθουν στην αυξημένη κακομεταχείριση των χρηστών, με μια νέα Android συσκευή, το Toughpad FZ-A2. Το μόνο μειονέκτημα του tablet αυτού, είναι η υψηλή τιμή στην οποία θα κυκλοφορήσει. Συγκεκριμένα, αναμένεται να διαμορφωθεί στα $2.189 για την έκδοση με συνδεσιμότητα Wi-Fi.

Η Panasonic υποστηρίζει πως το συγκεκριμένο tablet έχει πιστοποίηση MIL-STD-810G, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και μετά από πτώση από ύψος περίπου 2 μέτρων. Φέρει παράλληλα και πιστοποίηση IP65 καθιστώντας το ανθεκτικό έναντι του νερού και της σκόνης. Η οθόνη των 10,1 ιντσών που διαθέτει, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή και χωρίς γάντια και μπορούν να γράφουν στην οθόνη ή να υπογράφουν έγγραφα ακόμη και κάτω από το φως του ηλίου ή κατά τη διάρκεια της βροχής.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, να αναφέρουμε ότι έρχεται με επεξεργαστή Intel Atom x5-Z8550 στα 1.44 GHz, μαζί με 4GB RAM και 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Καταφθάνει με Android 6.0 Marshmallow, μια κάμερα των 8MP στο πίσω μέρος και μια ακόμα μπροστά των 2MP. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του αγγίζει τις εννιά ώρες και σε αντίθεση με πολλά άλλα tablets, σας δίνεται η δυνατότητα να αλλάξετε την μπαταρία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + 4 =