αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑTotos.gr: Μια ελληνική πλατφόρμα που συνδυάζει τη σύγκριση τιμών με τη μηχανή αναζήτησης. Κάνοντας τα ψώνια σου πιο εύκολα

Totos.gr: Μια ελληνική πλατφόρμα που συνδυάζει τη σύγκριση τιμών με τη μηχανή αναζήτησης. Κάνοντας τα ψώνια σου πιο εύκολα

Συνδυάζοντας τη μηχανή αναζήτησης και τη σύγκριση τιμών αλλά και αναγνωρίζοντας την όλο και αυξανόμενη τάση προς το mCommerce (οι χρήστες πλέον περνούν τον περισσότερο διαδικτυακό τους χρόνο με το κινητό τους τηλέφωνο), ο Totos.gr έρχεται να αλλάξει ριζικά την εμπειρία του online shopping!

Με πάνω από 900 συνεργαζόμενα E-shops και με τη νέα έκδοση, η οποία και σχεδιάστηκε προκειμένου να :

  • Δημιουργεί εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον, το οποίο διευκολύνει το χρήστη να πραγματοποιήσει ευχάριστα προγραμματισμένες αλλά και αυθόρμητες αγορές.
  • Καταργεί κατηγορίες και υποκατηγορίες, καθώς ο χρήστης με απλή προσθαφαίρεση keywords,  βρίσκει το προϊόν που αναζητεί με αποδεδειγμένα λιγότερα κλικ.
  • Επιτρέπει στον χρήστη να πλοηγείται ανάμεσα σε προϊόντα απλά κάνοντας scroll down και χωρίς να αλλάζει σελίδες (λειτουργία Onepage)

Ο Totos.gr κάνει την online αναζήτηση πιό εύκολη από ποτέ !

Όμως οι εξελίξεις στο Totos.gr δεν σταματούν απλά εδώ, σύντομα και μέσα στο επόμενο έτος η ολοκλήρωση των mobile apps – iOS, Android – σε συνδυασμό με την καινοτόμα λειτουργία της νέας έκδοσης – Suggested Keywords – υπόσχονται στον επισκέπτη τις πιο γρήγορες και εύκολες “Power of the Thump”  αγορές που έκανε ποτέ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − 1 =