αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑTophatter: Η startup που κατάφερε να είναι κερδοφόρα από τον πρώτο χρόνο (και δεν είναι… ριζοσπαστική)

Tophatter: Η startup που κατάφερε να είναι κερδοφόρα από τον πρώτο χρόνο (και δεν είναι… ριζοσπαστική)

Το να καταφέρει μία νεοσύστατη startup να εμφανίσει κερδοφορία είναι ένα πολύ σπάνιο φαινόμενο για τη Silicon Valley. Ωστόσο, η Tophatter, μία εταιρεία που μάλλον δεν έχετε ξανακούσει ποτέ, κατάφερε να καταγράψει κέρδη από τον πρώτο κιόλας χρόνο ζωής της. Το γεγονός, μάλιστα, πως η Tophatter δεν βασίζεται σε κάποια ρηξικέλευθη ιδέα, αλλά στο ηλεκτρονικό εμπόριο, καθιστά το επίτευγμά της ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Η Tophatter, η οποία έχει την έδρα της στο Σαν Φρανσίσκο, έχει χτίσει αθόρυβα και σταθερά μία mobile πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Αναμένει έσοδα 100 εκατομμυρίων δολαρίων για το 2017, όταν το 2016 ο τζίρος της ανήλθε στα 40 εκατομμύρια δολάρια, όπως διαβάζουμε στο enikonomia.gr.

Η startup, που ιδρύθηκε το 2012, έχει καταφέρει να θέσει εκτός ανταγωνισμού εκατοντάδες άλλες νεοφυείς επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου. Η πλατφόρμα της Tophatter μοιάζει πολύ με αυτή του eBay, καθώς λειτουργεί στη λογική της δημοπρασίας, ωστόσο αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι οι εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες κινητών τηλεφώνων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − five =