αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Σταμάτα να κάνεις υπομονή. Και αναρωτήσου: Πως θα ολοκληρώσεις το 10ετές πλάνο σου μέσα σε 6 μήνες;»

«Σταμάτα να κάνεις υπομονή. Και αναρωτήσου: Πως θα ολοκληρώσεις το 10ετές πλάνο σου μέσα σε 6 μήνες;»

Η επιτυχία, συνήθως, χρειάζεται χρόνο για να έρθει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις… αιώνια υπομονή. Αφού κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να σε κρατήσει στάσιμο για μεγάλο χρονικό διάστημα, και τελικά να μην φτάσεις εκεί που θες.

«Σταμάτα να είσαι υπομονετικός», λέει ο Tom Bilyeu. Ο ίδιος είναι πετυχημένος επιχειρηματίας. Είναι συνιδρυτής της Quest Nutrition- πρόκειται για μια startup που πλέον έχει αξία άνω του 1 δισ. δολαρίων. Είναι επίσης γνωστός για τις business συμβουλές που δίνει. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει αναπτυχθεί γύρω του ένα μεγάλο κοινό- στο Instagram έχει πάνω από 1,3 εκατ. followers.

Όπως εξηγεί ο ίδιος, πρέπει να «τρέξεις» πιο γρήγορα από ότι ίσως νομίζεις. «Ρώτα τον εαυτό σου: «Πως θα ολοκληρώσεις το 10ετές πλάνο σου μέσα σε 6 μήνες». Και κάπου εκεί παραθέτει το point: «Μπορεί τελικά να αποτύχεις, ωστόσο αλλά θα έχεις φτάσει πολύ πιο μακριά από το άτομο που είχε αποδεχτεί ότι θα χρειαστούν 10 χρόνια».

Εσύ είσαι έτοιμος να τρέξεις γρήγορα;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + 8 =