αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑTo WhatsApp σου επιτρέπει πλέον να «κρύβεσαι» από συγκεκριμένα άτομα που δε θέλεις να σε βλέπουν online

To WhatsApp σου επιτρέπει πλέον να «κρύβεσαι» από συγκεκριμένα άτομα που δε θέλεις να σε βλέπουν online

Μία ενδιαφέρουσα λειτουργία φέρνει το WhatsApp στην τελευταία beta έκδοση της iOS εφαρμογής του. Συγκεκριμένα, η εφαρμογή δίνει πλέον τη δυνατότητα στους χρήστες να αποκρύψουν επιλεκτικά την “Last Seen” κατάστασή τους από τα άτομα που δε θέλουν να μπορούν να τη βλέπουν.

Όπως είναι γνωστό, το WhatsApp δείχνει πότε κάποιος χρήστης έλεγξε τελευταία φορά την εφαρμογή και αυτός είναι ένας τρόπος κάποιος να καταλάβει αν έχετε διαβάσει το μήνυμα που σας έστειλε και το αγνοείτε ή αν πράγματι δεν είχατε τη δυνατότητα να το ελέγξετε. Μέχρι τώρα υπήρχε η δυνατότητα το χαρακτηριστικό να απενεργοποιηθεί εξολοκλήρου και να μη φαίνεται ποτέ η κατάστασή σας ή να είναι ενεργό μόνο για τα άτομα που έχετε στις επαφές σας.

Τώρα, η beta έκδοση 22.9.0.70 του WhatsApp για το iOS πρόσθεσε μια ακόμη επιλογή στο σχετικό μενού, μέσα από την οποία οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν ποια άτομα από τις επαφές τους δε θέλουν να έχουν πρόσβαση στην πληροφορία αυτή.

Προσοχή όμως: Αν κάποια επαφή προστεθεί σε αυτή τη «μαύρη λίστα», ούτε ο χρήστης θα μπορεί να δει την κατάσταση του άλλου ατόμου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × three =